Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » BIRT Pojo Data Source JAR Caching Problem?
BIRT Pojo Data Source JAR Caching Problem? [message #1731024] Mon, 02 May 2016 10:28 Go to next message
René Gerlach is currently offline René GerlachFriend
Messages: 1
Registered: January 2014
Junior Member
Hey,
I got an inexplicable problem with my minimal Pojo Data Source test.

Below is my class for the DataSet.
I export a JAR-File with this code and import it in my ReportProject.
Everything works fine and i can see the data with "ABC" and "DEF" in Preview Results.
Now, I make some changes in the code from "ABC" to "XYZ" ... an build a new JAR-File.
Remove all Data Sets and Data Sources in my Report Project and create new Data Set and new Data Source.
In the Preview Results is still the old data from the first JAR-File.
If I change the type from Strasse to another type, i can select the right "POJO Data Set Class Name". Everything looks fine but in the Preview Results i got an ClassNotFoundException.
In this case it seems the Preview Results locates also the old JAR-File.
New Project in same Workspace same Problem although the new Project never got the first JAR-File.
New Workspace with new Project everything is fine and the new JAR-File will be loaded, but the problem is still the same.

Can anybody help me?

Thanks

public class StrasseDataSet {

	private Iterator<Strasse> iterator;
	
	public void close() {
	}

	public Object next() {
		if (iterator.hasNext())
			return iterator.next();
		return null;
	}

	@SuppressWarnings(value = { "unchecked" })
	public void open(Object obj, Map<String, Object> map) {

		List<Strasse> strassen = new ArrayList<Strasse>();
		for (int i = 1; i < 10; i++) {
			Strasse strasse = new Strasse();
			strasse.setKetteEins("ABC " + i);
			strasse.setKetteZwei("DEF " + i);
			strassen.add(strasse);
		}
		iterator = strassen.iterator();

	}
}
Re: BIRT Pojo Data Source JAR Caching Problem? [message #1751422 is a reply to message #1731024] Tue, 10 January 2017 08:06 Go to previous message
Dee Chau is currently offline Dee ChauFriend
Messages: 1
Registered: January 2017
Junior Member
Here we got exactly the same problem.
The only work-around is to restart Eclipse (BIRT)

Any solution yet ?

Thanks a lot !
Previous Topic:Add column to cross tab
Next Topic:Birt upgrade 2.5.2 > 4.5.0, reports no longer work
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 21 00:20:55 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01831 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top