Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse starts in debug mode(Each time I start Eclipse it runs in debug mode.)
Eclipse starts in debug mode [message #1729431] Thu, 14 April 2016 06:59 Go to next message
Tomasz Decker is currently offline Tomasz DeckerFriend
Messages: 1
Registered: April 2016
Junior Member
Each time I start Eclipse it runs in debug mode, even if there are no projects i n Project Explorer. I tried to find something about this problem on google but I failed.
Re: Eclipse starts in debug mode [message #1729539 is a reply to message #1729431] Fri, 15 April 2016 08:36 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31539
Registered: July 2009
Senior Member
This is a "feature". To avoid starting too many plugins, Eclipse avoids
loading plugins, that can be the case even for plugins that are used to
compute the enablement state of a button. In such a case, the button
will remain enabled and it's proper state is computed when you try to
push on it.

On 14.04.2016 19:13, Tomasz Decker wrote:
> Each time I start Eclipse it runs in debug mode, even if there are no projects i n Project Explorer. I tried to find something about this problem on google but I failed.


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:Eclipse upgrade from 3.8.2 to 4.5.2
Next Topic:How to write an Eclipse plugin
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 21 00:19:05 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02944 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top