Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Installer Bug?(Installer keeps failing.)
Installer Bug? [message #1726587] Mon, 14 March 2016 20:47 Go to next message
Trevor Burns is currently offline Trevor BurnsFriend
Messages: 1
Registered: March 2016
Junior Member
I have tried 3 times to install Eclipse using the installer and each time I receive a blocking error.
I have included the error file,
Anyone have any insight into why this keeps happening?

Appreciate the help,

Trevor
Re: Installer Bug? [message #1726686 is a reply to message #1726587] Tue, 15 March 2016 17:31 Go to previous message
Eike Stepper is currently offline Eike StepperFriend
Messages: 6516
Registered: July 2009
Senior Member
Am 14.03.2016 um 21:53 schrieb Trevor Burns:
> I have tried 3 times to install Eclipse using the installer and each time I receive a blocking error.
> I have included the error file,
> Anyone have any insight into why this keeps happening?
>
> Appreciate the help,
According to the log there doesn't seem to be a general problem with connectivity. I remember that the Java version used
to do the unpacking and signature checking can lead to such problems. I don't remember the details, but using a Java 8
JRE/JDK with the installer should probably work best. Does that change something?

Cheers
/Eike

----
http://www.esc-net.de
http://thegordian.blogspot.com
http://twitter.com/eikestepper


Previous Topic:eclipse-committers
Next Topic:JRE problem and problem with Eclipse IDE not displaying anything in preview
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 01 02:09:13 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02805 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top