Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Bugzilla Login(Bugzilla Login Fails)
icon13.gif  Bugzilla Login [message #1726047] Wed, 09 March 2016 09:27 Go to next message
Harald-R. Flasch is currently offline Harald-R. FlaschFriend
Messages: 6
Registered: March 2016
Junior Member
Always failing when trying to login to Eclipse's Bugzilla site using my Eclipse user. When trying to create a new "Eclipse Bugzilla User" I am landing on the Eclipse "My Account" ...

When trying to use the "Forgot password" link I am also landing on Eclipse "My Account" page.

Endless loop.

When using the "Request Webmaster Support" link I am landing on the Eclipse BugZilla page .... see above ...
Re: Bugzilla Login [message #1726105 is a reply to message #1726047] Wed, 09 March 2016 15:44 Go to previous messageGo to next message
Denis Roy is currently offline Denis RoyFriend
Messages: 471
Registered: October 2004
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Senior Member

Perhaps you have a character in your password that is not recognized correctly by Bugzilla? Recently I heard of the Euro symbol (if memory serves me correctly) which was acceptable for the Eclipse login, but didn't work for Bugzilla.

Denis Roy
Eclipse Webmaster -- webmaster@eclipse.org
Re: Bugzilla Login [message #1726500 is a reply to message #1726105] Mon, 14 March 2016 10:28 Go to previous message
Harald-R. Flasch is currently offline Harald-R. FlaschFriend
Messages: 6
Registered: March 2016
Junior Member
Thank you for your reply!

Nope, my password only consists of letters (upper/lower case and numbers).

My first name (Harald-René) was the issue. Changed it to "Harald-R." which seems to work but the issue described still exists ...

1) Btw, simply wanted to vote for the bug simply describing that issue with special characters ...

2) the email notification for this has invalid URLs:
Quote:
https://index.php/?t=post&reply_to=1726105

(missing: "https://www.eclipse.org/forums/")

[Updated on: Mon, 14 March 2016 10:31]

Report message to a moderator

Previous Topic:How to disable a plugin (subclipse) in Eclipse v 3.4?
Next Topic:Create standalone for Eclipse application.
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 21 11:32:38 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03056 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top