Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » WindowBuilder » JFrame not displaying for a user.
JFrame not displaying for a user. [message #1722107] Tue, 02 February 2016 18:41 Go to next message
Tharpa Roberts is currently offline Tharpa RobertsFriend
Messages: 15
Registered: March 2014
Junior Member
I have a program which is working fine for me, whether I run it in eclipse or build the jar, whether I place it on the network, or copy it locally. However, for the user, it does not display, despite logging statements showing that the program has successfully launched.

Any ideas?
Re: JFrame not displaying for a user. [message #1722127 is a reply to message #1722107] Tue, 02 February 2016 21:16 Go to previous message
Tharpa Roberts is currently offline Tharpa RobertsFriend
Messages: 15
Registered: March 2014
Junior Member
Okay, problem solved. First, I found that running it in a command window gives more info than running it by double-clicking it. "unsupported major.minor version 52.0". Fix: Right-click on project, Properties, Java Compiler, uncheck "Use compliance from execution environment 'JavaSE-1.8' on the 'Java Build Path', change compiler compliance level from 1.8 to 1.7.
Previous Topic:Windowbuilder does not work well
Next Topic:Support for EMF Edit Properties?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 21 10:04:46 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01773 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top