Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » e(fx)clipse » Change in
Change in [message #1718409] Wed, 23 December 2015 13:18 Go to next message
Christoph Keimel is currently offline Christoph KeimelFriend
Messages: 480
Registered: December 2010
Location: Germany
Senior Member
Hi,

I have a non-e4 application that registers multiple Theme as an OSGi service and then uses ThemeManager#setCurrentThemeId to set the default Theme on startup (bundle activation). The scene is registered later with ThemeManager#registerScene.

This used to work with 2.1 but has stopped working using the current 2.2 master branch. Themes in e4 Application continue to work fine.

Is this a regression or has something concerning the handling of themes changed?

Cheers & happy Xmas!
Christoph
Re: Change in [message #1718413 is a reply to message #1718409] Wed, 23 December 2015 13:26 Go to previous messageGo to next message
Thomas Schindl is currently offline Thomas SchindlFriend
Messages: 6398
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I made some changes to the theme manager (eg in former days stylesheets
urls had been set multiple times) maybe we introduced there a regression
in your case.

Tom

On 23.12.15 14:18, Christoph Keimel wrote:
> Hi,
>
> I have a non-e4 application that registers multiple Theme as an OSGi
> service and then uses ThemeManager#setCurrentThemeId to set the default
> Theme on startup (bundle activation). The scene is registered later with
> ThemeManager#registerScene.
>
> This used to work with 2.1 but has stopped working using the current 2.2
> master branch. Themes in e4 Application continue to work fine.
>
> Is this a regression or has something concerning the handling of themes
> changed?
>
> Cheers & happy Xmas!
> Christoph
Re: Change in [message #1719001 is a reply to message #1718413] Mon, 04 January 2016 11:43 Go to previous messageGo to next message
Christoph Keimel is currently offline Christoph KeimelFriend
Messages: 480
Registered: December 2010
Location: Germany
Senior Member
Thanks, I think I found the regression.
See Bug 485126
Re: Change in [message #1719004 is a reply to message #1719001] Mon, 04 January 2016 11:55 Go to previous message
Thomas Schindl is currently offline Thomas SchindlFriend
Messages: 6398
Registered: July 2009
Senior Member
merged

On 04.01.16 12:43, Christoph Keimel wrote:
> Thanks, I think I found the regression.
> See https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=485126
Previous Topic:trouble restarting e4+javafx application
Next Topic:Editor's tabs header is not fully visible
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jun 24 02:00:53 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01904 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top