Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » No repository found
No repository found [message #1714702] Mon, 16 November 2015 06:37 Go to next message
Andrew Palmer is currently offline Andrew PalmerFriend
Messages: 1
Registered: November 2015
Junior Member
In Eclipse 3.7, Help->Check for Updates fails with:

No repository found at http at download.eclipse.org/releases/indigo/201105270900 (address has to be hacked because "cannot use links until you have posted more than 5 messages").

What is the fix for this?
Re: No repository found [message #1714794 is a reply to message #1714702] Mon, 16 November 2015 17:26 Go to previous message
Eike Stepper is currently offline Eike StepperFriend
Messages: 6433
Registered: July 2009
Senior Member
Am 16.11.2015 um 15:52 schrieb Andrew Palmer:
> In Eclipse 3.7, Help->Check for Updates fails with:
>
> No repository found at http at download.eclipse.org/releases/indigo/201105270900
For Indigo I see only these repositories:

201106220900
201109230900
201202240900

No idea why your IDE tries to update from 201105270900, but that clearly not exists. Maybe you've added that repository?

You can probably fix it by going to Preferences -> Install/Update -> Available Software Sites and remove or uncheck the
bad repository.

Cheers
/Eike

----
http://www.esc-net.de
http://thegordian.blogspot.com
http://twitter.com/eikestepper


Previous Topic:Eclipse Paints Over Window With Focus
Next Topic:Plugin.xml parsing
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jun 20 00:48:44 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03033 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top