Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Jubula » Build successful but when I import into eclipse it shows error(Build successful using maven but when I import into eclipse it shows error)
Build successful but when I import into eclipse it shows error [message #1712869] Thu, 29 October 2015 04:36 Go to next message
pyntamil selvi is currently offline pyntamil selviFriend
Messages: 21
Registered: September 2015
Junior Member
Hi Team,

I have built jubula source code using Maven and build is successful after installation of required dependencies in unix machine .But even then when I import the built source code into eclipse it shows many errors.No idea on how to resolve this.

Thanks in advance,
Pyntamil.
Re: Build successful but when I import into eclipse it shows error [message #1712880 is a reply to message #1712869] Thu, 29 October 2015 07:32 Go to previous message
Oliver Goetz is currently offline Oliver GoetzFriend
Messages: 219
Registered: May 2011
Senior Member
Hi Pyntamil,

please add more Details. With so little information no one will be able to help you:
- Error logs
- Eclipse Version
...
Regards
Oliver
Previous Topic:Jubula - Eclipse AUT does not start
Next Topic:Assertion on string in a read only file
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Mar 03 10:46:26 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02206 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top