Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » Deployment Diagram: how to connect elements? (deployment diagram misses communication path)
Deployment Diagram: how to connect elements? [message #1708635] Fri, 18 September 2015 09:00 Go to next message
Anatoly Shirokov is currently offline Anatoly ShirokovFriend
Messages: 1
Registered: September 2015
Junior Member
Hello!

I am a newcomer. How to connect elements in a deployment diagram with the uml communication path?

Thanks in advance,
Anatoly Shirokov
Re: Deployment Diagram: how to connect elements? [message #1708708 is a reply to message #1708635] Sat, 19 September 2015 05:52 Go to previous messageGo to next message
Ri Fr is currently offline Ri FrFriend
Messages: 133
Registered: July 2015
Senior Member
Looks like it's been fixed via Bug 361106 , but I just updated Papyrus and it shows the same problem! Cannot draw a Link between Nodes. HELP!

[Updated on: Sat, 19 September 2015 06:18]

Report message to a moderator

Re: Deployment Diagram: how to connect elements? [message #1711140 is a reply to message #1708708] Tue, 13 October 2015 12:17 Go to previous messageGo to next message
Jens Bürger is currently offline Jens BürgerFriend
Messages: 53
Registered: October 2012
Member
At least in Eclipse Mars .1 / Papyrus 1.1.2, this is fixed. I just checked.

[Updated on: Tue, 13 October 2015 12:17]

Report message to a moderator

Re: Deployment Diagram: how to connect elements? [message #1711772 is a reply to message #1711140] Mon, 19 October 2015 14:48 Go to previous messageGo to next message
Camille Letavernier is currently offline Camille LetavernierFriend
Messages: 926
Registered: February 2011
Senior Member
Hi,

Mars.1 / Papyrus 1.1.2 should indeed fix the issue. It has been officially released on October 2nd

Camille


Camille Letavernier
Re: Deployment Diagram: how to connect elements? [message #1711805 is a reply to message #1711772] Mon, 19 October 2015 20:39 Go to previous message
Stephen Blackwell is currently offline Stephen BlackwellFriend
Messages: 138
Registered: March 2014
Senior Member
I reported this problem 4 years ago in https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=349324 which is still open.
Bug 361106 appears to be a duplicate or at least it is very similar.
Previous Topic:Compare/ Merge tool for Papyrus
Next Topic:Errors when opening a Mars model in Luna
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 14 09:16:05 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02010 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top