Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Hudson » Tool property not saved?
Tool property not saved? [message #1708257] Tue, 15 September 2015 05:32 Go to next message
Kaz Nishimura is currently offline Kaz NishimuraFriend
Messages: 89
Registered: December 2014
Member
I have a problem that no tool properties such as installers are saved on Hudson 3.3.0 for any tool installations. Has anyone seen this problem?

Kaz Nishimura
Re: Tool property not saved? [message #1708365 is a reply to message #1708257] Tue, 15 September 2015 23:35 Go to previous messageGo to next message
Winston Prakash is currently offline Winston PrakashFriend
Messages: 534
Registered: August 2011
Location: Fremont, CA USA
Senior Member
Not that we are aware of. We know couple of issues that affect the external security provided XML fragment not getting saved in hudson-security.xml (474212). It is fixed in 33.1.

If this is reproducible, then we need to fix it in 3.3.1


Winston Prakash
Eclipse Hudson team
Re: Tool property not saved? [message #1708410 is a reply to message #1708257] Wed, 16 September 2015 11:20 Go to previous messageGo to next message
Kaz Nishimura is currently offline Kaz NishimuraFriend
Messages: 89
Registered: December 2014
Member
Tool properties are stored correctly on the running Hudson server but when Hudson restarts they are gone. It seems they are not saved on any files.

Kaz Nishimura wrote on Tue, 15 September 2015 14:32
I have a problem that no tool properties such as installers are saved on Hudson 3.3.0 for any tool installations. Has anyone seen this problem?



Kaz Nishimura
Re: Tool property not saved? [message #1708453 is a reply to message #1708410] Wed, 16 September 2015 15:56 Go to previous messageGo to next message
Winston Prakash is currently offline Winston PrakashFriend
Messages: 534
Registered: August 2011
Location: Fremont, CA USA
Senior Member
Hmm.. looks like the same issue as 474212. This is a regression in 3.3 because of of XStream 1.4.5 upgrade. Can you please file a bug and mention the exact tool settings that are not saved.

Winston Prakash
Eclipse Hudson team
Re: Tool property not saved? [message #1708702 is a reply to message #1708453] Sat, 19 September 2015 02:46 Go to previous message
Winston Prakash is currently offline Winston PrakashFriend
Messages: 534
Registered: August 2011
Location: Fremont, CA USA
Senior Member
See
477866 - Tool settings in the Hudson configuration page is not saved


Winston Prakash
Eclipse Hudson team
Previous Topic:Is it OK to build Hudson plugins for Java SE 7?
Next Topic:git/subversion plugins enhancements
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jun 28 14:22:24 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03061 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software