Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Error message: 'Launch failed. Binary not found' (Running a first simple code impossible for C++ on Mac OS X Yosemite...)
Error message: 'Launch failed. Binary not found' [message #1704935] Mon, 10 August 2015 22:15 Go to next message
Corinne Kickinger is currently offline Corinne KickingerFriend
Messages: 1
Registered: August 2015
Junior Member
Hello,

My test code is the following:
// hello.cpp

#include<iostream>
using namespace std;

int main() {

int a = 50, b = 1000, c;
c = a*b;
cout << c;

}

I have no idea why it does not work... as I did the following:

In Preferences >> New C/C++ Project Wizard >> Makefile Project, I selected Mach-O 64 Parser.

I am lost...can anybody help me? Thank you!

Re: Error message: 'Launch failed. Binary not found' [message #1705031 is a reply to message #1704935] Tue, 11 August 2015 14:01 Go to previous message
Russell Bateman is currently offline Russell BatemanFriend
Messages: 3799
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 08/10/2015 10:08 PM, Corinne Kickinger wrote:
> Hello,
>
> My test code is the following:
> // hello.cpp
>
> #include<iostream>
> using namespace std;
>
> int main() {
>
> int a = 50, b = 1000, c;
> c = a*b;
> cout << c;
>
> }
>
> I have no idea why it does not work... as I did the following:
>
> In Preferences >> New C/C++ Project Wizard >> Makefile Project, I
> selected Mach-O 64 Parser.
>
> I am lost...can anybody help me? Thank you!

There's a sticky post at the top of this forum that suggests you post in
the Eclipse CDT forum.
Previous Topic:copy filename to clipboard
Next Topic:Need easier way to find open editor from list
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 17 00:47:44 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03648 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top