Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » i cannot turn on html feature in this forum(i cannot turn on html feature in this forum)
i cannot turn on html feature in this forum [message #1704071] Fri, 07 August 2015 07:50 Go to next message
cool pontiac is currently offline cool pontiacFriend
Messages: 4
Registered: August 2015
Junior Member
i wanted to change color and make bold some examples/text in one of my posts... but the html on/off feature doesnt seem to work . what am i missing?

[Updated on: Fri, 07 August 2015 07:50]

Report message to a moderator

Re: i cannot turn on html feature in this forum [message #1704129 is a reply to message #1704071] Fri, 07 August 2015 14:01 Go to previous messageGo to next message
Russell Bateman is currently offline Russell BatemanFriend
Messages: 3798
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 08/07/2015 01:50 AM, cool pontiac wrote:
> i wanted to change color and make bold some examples/text in one of my
> posts... but the html on/off feature doesnt seem to work . what am i
> missing?
>
Typically forum exchanges are in text-only.
Re: i cannot turn on html feature in this forum [message #1704165 is a reply to message #1704129] Fri, 07 August 2015 19:44 Go to previous messageGo to next message
Eric Rizzo is currently offline Eric RizzoFriend
Messages: 3071
Registered: July 2009
Senior Member
Don't you see the Formatting Tools toolbar right above the text entry box?
Re: i cannot turn on html feature in this forum [message #1704214 is a reply to message #1704165] Sun, 09 August 2015 03:00 Go to previous messageGo to next message
cool pontiac is currently offline cool pontiacFriend
Messages: 4
Registered: August 2015
Junior Member
yes I do.. but it gives me these codes rather than change the color.... i think it has something to do with HTML not being enabled. in my preferences... i can NOT turn on html... the option is there but it is 'greyed out'

ok.. now that i posted it.. i see it posts correctly but when im looking at it on my screen I see the html codes in plain text

[Updated on: Sun, 09 August 2015 03:01]

Report message to a moderator

Re: i cannot turn on html feature in this forum [message #1704259 is a reply to message #1704214] Sun, 09 August 2015 21:54 Go to previous message
Eric Rizzo is currently offline Eric RizzoFriend
Messages: 3071
Registered: July 2009
Senior Member
That's right, there is no real-time WYSIWYG editing. There is, however, a Preview button to see what your message will look like before posting it.
Previous Topic:confusion over basic need for 'import' in scrapbook
Next Topic:Eclipse + Maven multi-module project
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 18 06:53:49 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03252 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top