Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » No palette icons after installing plugin into host
No palette icons after installing plugin into host [message #1701678] Tue, 14 July 2015 21:23 Go to next message
Beat Lussi is currently offline Beat LussiFriend
Messages: 10
Registered: February 2015
Junior Member
Hi

If I run the written GMF plugin in Eclipse as a new Eclipse Application, then it works as excepted. If I install the plugin into the host, then are no icons in the Palette available.
I can't find anything in the log.

I work with Eclilpse Luna SR1 4.4.1, GMF SDK & Tooling 3.2.1 and GMF runtime SDK 1.8.1

Thanks & BR
Re: No palette icons after installing plugin into host [message #1702436 is a reply to message #1701678] Wed, 22 July 2015 10:33 Go to previous message
Ángel Moreno is currently offline Ángel MorenoFriend
Messages: 13
Registered: November 2013
Location: Madrid
Junior Member
Hi Beat Lussi,

If possible that you need to export your images folder plug-in in the MANIFEST.MF or plugin.xml before create your feature or plug-in.

To resolve this, go to the MANIFEST.MF or plugin.xml file, go to the tab "Build", and then in the tree view "Binary Build", check your tool images folder to export.

Regards,

Ángel M.



Ángel M.
Researcher @ Kybele Research Group
Rey Juan Carlos University, Madrid, Spain
Previous Topic:Drag and Drop from view to GEF editor
Next Topic:Executable GMF diagrams
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 15 14:20:00 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01928 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software