Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Block Comment Not Working / Available(Block Comment option not available)
Block Comment Not Working / Available [message #1695517] Fri, 15 May 2015 15:01 Go to next message
David Lauridsen is currently offline David LauridsenFriend
Messages: 2
Registered: April 2015
Junior Member
The multi-line block comment ("/* ... */") feature that is supposed to be triggered by pressing [Ctrl] + [Shift]+[/], does not work and is not available.

I looked under "Window", "Customize Perspective", "Menu Visibility" tab, and the options for "Source", "Refactor", and "Design" are completely greyed out.

When I attempt to enable the "Source" option, I receive the following error:

"Source" cannot be made visible because it is in the unavailable "null" command group. Would you like to switch to the Command Group Availability tab?

There is nothing in that tab that appears to enable this functionality. This appears to be similar to Bug 378849, but the bug is closed and I have all the latest patches, etc. (Version: Luna Service Release 2 (4.4.2) Build id: 20150219-0600)

I've tried restarting Eclipse "clean"...no luck.

How do I fix this? I just want the multi-line block comment feature.

Thanks,

David

[Updated on: Fri, 15 May 2015 15:02]

Report message to a moderator

Re: Block Comment Not Working / Available [message #1695680 is a reply to message #1695517] Mon, 18 May 2015 12:59 Go to previous messageGo to next message
Eric Rizzo is currently offline Eric RizzoFriend
Messages: 3071
Registered: July 2009
Senior Member
Are you sure that you're trying it in a Java editor? Does the icon on the editor tab show a J ?
Re: Block Comment Not Working / Available [message #1854578 is a reply to message #1695680] Fri, 26 August 2022 09:32 Go to previous message
Mathew Aderson is currently offline Mathew AdersonFriend
Messages: 1
Registered: August 2022
Junior Member
Can you tell me more about this error?
Previous Topic:Coldfusion cfeclipse plugin failure
Next Topic:eclipse installer does not start on OpenSuse Leap 15.4
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 26 13:04:13 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03096 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top