Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » Sequence Diagram: syncCall missing from diagrams on image export
Sequence Diagram: syncCall missing from diagrams on image export [message #1692924] Mon, 20 April 2015 15:35
Ja BF is currently offline Ja BFFriend
Messages: 1
Registered: April 2015
Junior Member
Hi,

I've created a sequence diagram that I'd like to export to an image to display on a wiki page. Unfortunately, when I export the diagram, all the syncCall messages between lifelines are missing.

Can anyone tell me why this might be happening?

Thanks!

Edit:
I did some further testing on this. It turns out that if I create another couple of dummy lifelines in the diagram (not linked to any classes via the "Represents" field), and create a single message between them, then all async calls are exported correctly. As soon as I delete that single message, the bug returns. Has anyone else encountered this? Seems like a fairly major bug...

[Updated on: Mon, 20 April 2015 17:03]

Report message to a moderator

Previous Topic:How to remove an imported package?
Next Topic:Attributes and operations added using the properties view aren't shown in the model view
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jul 12 14:26:57 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01473 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top