Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DTP » Cannot view postgresql tables
Cannot view postgresql tables [message #1691413] Tue, 07 April 2015 06:29 Go to next message
Graham Stewart is currently offline Graham StewartFriend
Messages: 2
Registered: April 2015
Junior Member
I can not view tables or open the tables folder in Data Source Explorer when connected to a postgresql 9.2.4 database in Eclipse 4.4.2

I have set the driver to postgresql-9.2-1003.jdbc4.jar.

I can connect to the database, view the schema list, view the tables in pg_catalog but I can not view the tables in the public schema.

Thanks

Graham

Re: Cannot view postgresql tables [message #1692398 is a reply to message #1691413] Wed, 15 April 2015 13:13 Go to previous messageGo to next message
Graham Stewart is currently offline Graham StewartFriend
Messages: 2
Registered: April 2015
Junior Member
No response has been received.

I went back to using Netbeans. Every so often I attempt to use Eclipse as it does have some advantages over Netbeans but every time I do, I end abandoning it because something does not work.

Graham
Re: Cannot view postgresql tables [message #1702809 is a reply to message #1692398] Fri, 24 July 2015 20:30 Go to previous messageGo to next message
Maria Finkelstein is currently offline Maria FinkelsteinFriend
Messages: 8
Registered: January 2014
Junior Member
eclipse version - 442
postgresql version - 939
driver postgresql-9.4-1201.jdbc4.jar
i can see only tables

[Updated on: Tue, 12 July 2016 03:36]

Report message to a moderator

Re: Cannot view postgresql tables [message #1728087 is a reply to message #1702809] Wed, 30 March 2016 22:57 Go to previous message
Shwetha Venkatesh is currently offline Shwetha VenkateshFriend
Messages: 15
Registered: March 2016
Junior Member
Is this issue fixed??? I am still not able to see the table and stored procedures for eclipse version : 442

Is the issue fixed for specific Postgres Version and Driver. I am able to connect to database, tested the connection to see "Ping Successful". However, I am still getting empty stored procedure and table.

Appreciate any help.
Previous Topic:Function builder- custom functions list
Next Topic:stored procedure debugging
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 21 13:24:27 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02956 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top