Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » SWTBot » SWTBot tests under buckminster
SWTBot tests under buckminster [message #536448] Fri, 28 May 2010 10:02 Go to previous message
Peter Kullmann is currently offline Peter KullmannFriend
Messages: 240
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

I'm trying to convert our builds from pde build to buckminster. But
there's a problem with the SWTBot tests. It's not possible to launch
these tests with the buckminster junit or launch command since
buckminster doesn't know the swtbot launcher type. For this to work one
should be able to install part of the swtbot infrastructure into
buckminster. In particular, the code containing the launcher should be
included in buckminster.

Buckminster itself can launch junit tests in its headless mode only
since https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=243293 was solved.
In order to launch junit tests headlessly the jdt team had to separate
some UI stuff from the rest
(https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=278844).

What's the situation in SWTBot? Is someone working on creating a
headless launcher? (I remember seeing a blog entry relating to this but
cannot find it anymore). Is it difficult to create my own headless
SWTBot launcher that I could install in buckminster?

Thanks for any hints/pointers
Peter
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic:view the result in HTML format
Next Topic:Scroll in an editor
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 29 09:14:42 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01990 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top