Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
    Replies Views Last message
New "Solstice" theme for forums!
We've refreshed the look of the Eclipse forums to better match our website. You can try it by using the Control Panel link > Account Settings (click to go) > Theme : Solstice (at the bottom)


Your feedback is welcome! Please submit feedback on the Solstice theme in this bug.
  Announcement: The correct place to get e4 tools (Eclipse 4.4 and Eclipse 4.3)
Application Editor, Live editor, CSS editor etc.
By: Sopot Cela on Tue, 02 July 2013
0 3759 Tue, 02 July 2013 05:10
By: Sopot Cela
  e3 editor in e4 RCP?
By: Ulrich Mertin on Thu, 28 August 2014
3 710 Fri, 29 August 2014 12:35
By: Martin Tauber
  Editor Area disappearing when resizing the window
By: Martin Tauber on Fri, 29 August 2014
0 644 Fri, 29 August 2014 11:55
By: Martin Tauber
  Referencing shared elements in different fragments
By: Stefan Häusler on Fri, 29 August 2014
3 156 Fri, 29 August 2014 09:12
By: Stefan Häusler
  Abandoning E4
By: Martin odloucký on Fri, 29 August 2014
1 309 Fri, 29 August 2014 08:18
By: Karl Puperze
  visibleWhen and core expressions
By: Martin odloucký on Tue, 19 August 2014
3 2578 Fri, 29 August 2014 05:02
By: Martin odloucký
  [SOLVED] RCP: Part stack is removed when last part was closed
By: Ulrich Mertin on Thu, 28 August 2014
2 217 Thu, 28 August 2014 08:53
By: Ulrich Mertin
  Menu shows only with -clearPersistedState
By: Frank Benoit on Thu, 03 January 2013
13 4568 Thu, 28 August 2014 05:27
By: Karl Puperze
  How to correctly toggle visibility of a Placeholder?
By: Marina Knieling on Thu, 28 August 2014
0 1398 Thu, 28 August 2014 03:31
By: Marina Knieling
icon9.gif Nothing to merge for "platform:/plugin/org.eclipse.e4.tools.emf.ui/fragment.e4xmi"???
By: Yongshin Kim on Wed, 27 August 2014
0 1029 Wed, 27 August 2014 11:33
By: Yongshin Kim
  Remove CVS plugin from bundles?
Suggestion to remove the CVS plug-in from the Eclipse bundles
By: Evandro Pomatti on Tue, 29 July 2014
3 2294 Wed, 27 August 2014 09:47
By: Mickael Istria
  Eclipse 4.x API and 3.x API plugins in one RCP application
By: Karl Puperze on Tue, 22 July 2014
1 2201 Wed, 27 August 2014 06:01
By: Karl Puperze
  Invalid ToolItem state with "org.eclipse.ui.file.save"
By: Igor Laborie on Fri, 04 July 2014
7 3426 Wed, 27 August 2014 05:59
By: Karl Puperze
  correct place for I18N classes
By: Ralf Heydenreich on Fri, 22 August 2014
2 1767 Tue, 26 August 2014 15:39
By: Ralf Heydenreich
  background-color and background-image
By: Kris Slowinski on Tue, 26 August 2014
1 329 Tue, 26 August 2014 11:05
By: Brian de Alwis
  Customizing ToolBar
By: Daniel Branco on Tue, 26 August 2014
0 1560 Tue, 26 August 2014 09:55
By: Daniel Branco
  Window without maximize minimize and close
By: Jonas Helming on Wed, 10 April 2013
2 1771 Mon, 25 August 2014 06:43
By: Lars Vogel
  E4 Compatibility Layer Menu Ordering Issues.
Menu ordering under the Eclipse 4 compatibility layer is different than Eclipse 3
By: Dave Dresser on Thu, 30 January 2014
1 35359 Mon, 25 August 2014 01:43
By: Bill McLaren
  Eclipse Kepler got slow
And every other version as well
By: Eclipse Guest on Fri, 22 August 2014
1 766 Sun, 24 August 2014 11:54
By: Brian de Alwis
  hidePart during shutdown leaves something behind
lifecycle event hidePart
By: John B on Thu, 21 August 2014
5 531 Fri, 22 August 2014 15:18
By: John B
  Adding menu contributions to e4view's toolbar
By: Erdal Karaca on Thu, 14 August 2014
1 3019 Thu, 21 August 2014 23:44
By: John B
  My editor is intercepting key events from the Quick Access text field
By: Justin Weir on Thu, 21 August 2014
2 116 Thu, 21 August 2014 11:27
By: Justin Weir
  Can't key bind an action!!!
By: Gal Rogozinski on Thu, 21 August 2014
1 215 Thu, 21 August 2014 07:18
By: Gal Rogozinski
  RCP looks on linux
By: Christian Pontesegger on Mon, 18 August 2014
5 669 Thu, 21 August 2014 02:45
By: Marcel A.
  Running exported E4 app outside of it's directory causes widgets lacking
Running exported E4 app outside of it's directory causes widgets lacking
By: M Jääskeläinen on Mon, 04 August 2014
1 3545 Wed, 20 August 2014 15:37
By: Eric Moffatt
  Workbench not persisted under Mac
By: Marina Knieling on Wed, 13 August 2014
7 871 Mon, 18 August 2014 05:36
By: Marina Knieling
  Does e4 use a different SelectionService?
By: Martin Tauber on Thu, 17 July 2014
2 730 Fri, 15 August 2014 05:31
By: Stefan Häusler
  Annotation @PostConstruct not called for fragment
By: Alexander Klatt on Wed, 13 August 2014
2 6209 Wed, 13 August 2014 12:30
By: Alexander Klatt
  ModelAssembler fragment merge ordering failing?
By: Chris Lingwood on Wed, 13 August 2014
2 82 Wed, 13 August 2014 12:15
By: Chris Lingwood
  How to localize the Menu auf the CTabFolder
By: Christoph Keimel on Fri, 08 August 2014
2 2644 Wed, 13 August 2014 07:04
By: Christoph Keimel
  Fragment plugin not used outside of eclipse
By: Alexander Klatt on Tue, 12 August 2014
3 237 Tue, 12 August 2014 10:17
By: Alexander Klatt
  How to add shortcuts for Dynamic menus.
By: sumit singh on Tue, 12 August 2014
1 487 Tue, 12 August 2014 09:55
By: Brian de Alwis
  Weird behaviour on standalone Luna application
Layout / Styling problems since Kepler -> Luna migration
By: Ralph Schuster on Sat, 09 August 2014
3 1383 Mon, 11 August 2014 12:21
By: Ralph Schuster
  How to programmatically add a new Part to a PartStack in a second window
By: Christoph Keimel on Thu, 07 August 2014
4 495 Mon, 11 August 2014 04:46
By: Christoph Keimel
  How to get access to MPart toolbar elements?
I need check items state programmatically
By: Nataly Mogilka on Tue, 15 July 2014
1 2349 Mon, 11 August 2014 04:07
By: Frank Chan
  eclipse luna maven src attachment not working unless I specify the src location
problem with src atatchment
By: fachhoch Mising name on Fri, 08 August 2014
0 3688 Fri, 08 August 2014 11:48
By: fachhoch Mising name
  How to correctly setup run config or plugin.xml or ... to make use of persistedState in (custom) Men
By: Marina Knieling on Thu, 07 August 2014
2 731 Fri, 08 August 2014 05:42
By: Marina Knieling
  @PreDestroy for singletons
By: Uwe San on Thu, 07 August 2014
2 98 Thu, 07 August 2014 11:22
By: Uwe San
  [E4AP] Error on loading workbench.xmi
duplicate xmi:id for different parts
By: Christoph Keimel on Tue, 11 September 2012
4 2059 Wed, 06 August 2014 16:28
By: Gernot Krause
  error if opening Application.e4xmi
By: Ralf Heydenreich on Thu, 01 May 2014
6 6355 Wed, 06 August 2014 11:01
By: Sébastien Gandon
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Sun Aug 31 04:36:33 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02278 seconds