Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » No repository found at(http://download.eclipse.org/mylyn/drops/3.6.4/v201111/18-0100//.)
No repository found at [message #1067458] Mon, 08 July 2013 15:30 Go to next message
Ruan Gelderblom is currently offline Ruan Gelderblom
Messages: 2
Registered: July 2013
Junior Member
I have tried removing it and adding it, I have also tried add // at the end also not working? I exported/Inported and still cant use my "check updates" please be so kind and to assist me.
Re: No repository found at [message #1067475 is a reply to message #1067458] Mon, 08 July 2013 18:37 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin Dahyabhai
Messages: 2233
Registered: July 2009
Senior Member
From where are you getting that URL? It looks wrong somehow.

---
Nitin Dahyabhai
Eclipse WTP, IBM
Re: No repository found at [message #1067570 is a reply to message #1067475] Tue, 09 July 2013 07:40 Go to previous messageGo to next message
Ruan Gelderblom is currently offline Ruan Gelderblom
Messages: 2
Registered: July 2013
Junior Member
The URL is standard i think, as i didn't change it. What do you think is wrong?
Re: No repository found at [message #1067605 is a reply to message #1067570] Tue, 09 July 2013 10:33 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin Dahyabhai
Messages: 2233
Registered: July 2009
Senior Member
Ok, but where does it come from?

---
Nitin Dahyabhai
Eclipse WTP, IBM
Previous Topic:eclipse is freezing when build workspace
Next Topic:Trying to get the ACM Libraries to work in Eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 23 04:03:20 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04275 seconds