Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » SDK update looping(Update from Helios to Indigo SDK loops on Fetching org.eclipse.ui.intro.universal_3.2.500....)
SDK update looping [message #986454] Tue, 20 November 2012 09:00 Go to next message
Donald Pickett is currently offline Donald Pickett
Messages: 3
Registered: November 2012
Junior Member
Hi

I'm trying to update my Eclipse SDK from Helios to Indigo. However, the update process is stuck at 36% seemingly looping on "Fetching org.eclipse.ui.intro.universal_3.2.500.v20110510.jar.pack.gz"
It seems to repeatedly download this from a number of different URLs but never continuing. It's been doing this for hours!
I've tried stopping and restarting Eclipse but it still gets stuck at the same point each time.
I originally had problems as outlined here: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=317785 but the fix in eclipse.ini seems to have fixed that.
Now when I start Eclipse the splash screen shows "Indigo" but after starting, help->about shows:
Version: 3.6.2
Build id: M20110210-1200

Any ideas?

Thanks.


There are two thing every consultant should know.
1) Don't tell your clients everything.
Re: SDK update looping [message #986483 is a reply to message #986454] Tue, 20 November 2012 10:42 Go to previous messageGo to next message
Donald Pickett is currently offline Donald Pickett
Messages: 3
Registered: November 2012
Junior Member
I've now managed to update to Indigo. In my Preferences->Install/Update-"Available Software Sites" I disabled http://download.eclipse.org/eclipse/updates/3.6 and enabled http://download.eclipse.org/eclipse/updates/3.7.

I had already followed a guide to upgrade to Indico which just said to add the http://download.eclipse.org/releases/indigo site which I had done. It did not mention changing the updates site.

The update then worked OK.


There are two thing every consultant should know.
1) Don't tell your clients everything.
Re: SDK update looping [message #1000919 is a reply to message #986483] Tue, 15 January 2013 12:31 Go to previous message
Julie Cliffe is currently offline Julie Cliffe
Messages: 1
Registered: January 2013
Junior Member
I had exactly the same problem, on exactly the same jar. Tried your fix of switching the update repo to 3.7, but that didn't work for me. But with the 3.7 repo still enabled, I switched from Java7 to Java6, and presto - upgrade completed.
Previous Topic:Birt Time Tracking Report
Next Topic:Saros Plugin on Windows 8
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 14:34:14 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02043 seconds