Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse 3.3.0 ignoring ECLIPSE_HOME
Eclipse 3.3.0 ignoring ECLIPSE_HOME [message #266247] Wed, 12 November 2008 20:29 Go to next message
Brandon Metcalf is currently offline Brandon Metcalf
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
I'm trying to define some local settings in $ECLIPSE_HOME/eclipse.ini and
it seems Eclipse 3.3.0 is ignoring this file even though it exists and
$ECLIPSE_HOME is set to the directory where eclipse.ini resides and
exported in my environment. If I define the settings in eclipse.ini in
the directory where the eclipse executable is installed, Eclipse honors
those settings.

Is this is known problem in this version of Eclipse? If so, how can I
define local settings?

Thanks,
Brandon
Re: Eclipse 3.3.0 ignoring ECLIPSE_HOME [message #266275 is a reply to message #266247] Thu, 13 November 2008 15:46 Go to previous message
David Largeteau is currently offline David Largeteau
Messages: 35
Registered: July 2009
Location: Bordeaux - France
Member
I don't know if I can help you, but I have a problem, a few days ago, with
-vm tag in eclipse.ini. This tag has to be inserted before -vmargs tag. If
it is inserted after, it doesn't work ! Tags order seems to be important.

Hope this helps...

David
Previous Topic:Documentation about project file format
Next Topic:How to remove/replace the default binding scheme
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 01 12:45:04 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02317 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software