Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Java Development Tools (JDT) » A question about code assist
A question about code assist [message #250715] Sun, 20 January 2008 11:36 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: neverov.andrey.gmail.com

Hi all,

I'm seeing some strange behavior with the code assist for variable names
in Eclipse.

Suppose I have an interface called "Element" and I'm trying to
auto-complete some variable's name:

First:

Element my<code assist>

==> "myElement" is inserted correctly

But:

Element service<code assist>


==> "servicElement" which is incorrect because the last letter was cut

As you can see from this example, in the case when the first part of
variable's name ends with the same letter as the type's name starts from,
one letter from the original variable's name gets cut. This happens also
for the other types.

I'm seeing this in 3.3.1.1 and 3.4M4.

Is it a bug? If so, should I open it?

Thank for your attention!


Best Regards,

Andrii
Re: A question about code assist [message #250739 is a reply to message #250715] Mon, 21 January 2008 12:20 Go to previous messageGo to next message
Dani Megert is currently offline Dani Megert
Messages: 3801
Registered: July 2009
Senior Member
Andrii Neverov wrote:

> Hi all,
>
> I'm seeing some strange behavior with the code assist for variable
> names in Eclipse.
>
> Suppose I have an interface called "Element" and I'm trying to
> auto-complete some variable's name:
>
> First:
>
> Element my<code assist>
>
> ==> "myElement" is inserted correctly
>
> But:
>
> Element service<code assist>
>
>
> ==> "servicElement" which is incorrect because the last letter was cut
>
> As you can see from this example, in the case when the first part of
> variable's name ends with the same letter as the type's name starts
> from, one letter from the original variable's name gets cut. This
> happens also for the other types.
>
> I'm seeing this in 3.3.1.1 and 3.4M4.
>
> Is it a bug? If so, should I open it?

See https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=215975

Dani

>
> Thank for your attention!
>
>
> Best Regards,
>
> Andrii
>
Re: A question about code assist [message #250773 is a reply to message #250739] Mon, 21 January 2008 20:14 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: neverov.andrey.gmail.com

Thanks for filing it! ;-)

/Andrii
Previous Topic:eclipse does not start
Next Topic:How to let Eclipse without prompt when encountered a read-only file ?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 26 03:11:12 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02548 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software