Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Eclipse Ganymede : undefined command: plug-in='org.eclipse.tm.terminal'
Eclipse Ganymede : undefined command: plug-in='org.eclipse.tm.terminal' [message #229080] Tue, 17 March 2009 13:19 Go to next message
Celinio Fernandes is currently offline Celinio FernandesFriend
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,
Using Eclipse Ganymede 3.4,
i am trying to start JBoss 5, without any project in it.
I get an error message stating that Server Jboss was unable to start
within 999 seconds.

I checked the log file in eclipse .metadate\.log\.log and i get the
following messages :
# !ENTRY org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Warnings while parsing the key bindings from the
'org.eclipse.ui.commands' extension point
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
#
# !ENTRY org.eclipse.wst.server.core 4 0 2009-03-17 07:51:35.883
# !MESSAGE Server JBoss v5.0 CR1 was unable to start within 999 seconds.
If the server requires more time, try increasing the timeout in the server
editor.

Does anyone know where the problem comes from ? It worked before, and I do
not think i have done anything wrong with my eclipse configuration.
I found a similar problem here
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=237425
but there is no obvious solution.

Thanks for helping.
Re: Eclipse Ganymede : undefined command: plug-in='org.eclipse.tm.terminal' [message #229163 is a reply to message #229080] Wed, 18 March 2009 04:34 Go to previous message
Celinio Fernandes is currently offline Celinio FernandesFriend
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
hi, i found out what the problem was. It had nothing to do with Eclipse or
JBoss.
My hosts file did not have a mapping to localhost (127.0.0.1) !!!
Previous Topic:Bug# 203257 - Questions encountered while Debugging
Next Topic:org.eclipse.jdt.feature.jar [3.4.2.r342_v20081217-7o7tEAoEEDWEm5HTrKn-svO4BbDI].
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 17:22:41 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01892 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software