Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » problem with splash screen(interactiveSplashScreen don't work when I export my product)
problem with splash screen [message #1272274] Mon, 17 March 2014 10:16 Go to next message
Manon Girard is currently offline Manon Girard
Messages: 1
Registered: March 2014
Junior Member
Hello,

I made an application with eclipse RCP Indigo. 3.7.2.
I use the interface of the .product to build an interactivesplash screen.This screen allows the user to authenticate. I use p2(equinox) in this RCP application.
When I test my application with the .product file it works well : the splash screen ask to login and the the version of the application is verified. The problem is when I export the product (with the export eclipse product wizard) : when I launch the application created, I don't have the splash window.
It seems that the Splash does not start when I export ths product.
Any idea?

Thanks
Re: problem with splash screen [message #1272567 is a reply to message #1272274] Tue, 18 March 2014 04:13 Go to previous message
Hussein MHANNA is currently offline Hussein MHANNA
Messages: 30
Registered: February 2014
Location: LAVAL
Member
Hi Manon,

I think that you have forgot to include your Splash Screen (*.bmp image) in the build.properties file (so it isn't exported).

Best Regards,

Hussein


ALL4TEC
Previous Topic:Eclipse converts ascii to utf-8 without warning
Next Topic:Perspective for Editor Tabbed with Views
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 02 05:29:27 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01843 seconds