Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » eclipse do not run - help
eclipse do not run - help [message #158453] Tue, 18 November 2003 20:55 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: luigi.neuraxis.zzn.com

Hi,

I have a problem to run eclipse, eclipse.exe do not start !

windows xp (with last microsoft update)
sun sdk j2sdk1.4.1_05
eclipse-SDK-3.0M4-win32


file .log :

!SESSION
------------------------------------------------------------ ----------
!ENTRY org.eclipse.core.launcher 4 0 nov 17, 2003 23:55:49.753
!MESSAGE Exception launching the Eclipse Platform:
!STACK
java.lang.RuntimeException: Could not find bootstrap code. Check location
of boot plug-in or specify -boot.
at org.eclipse.core.launcher.Main.searchForBoot(Main.java:484)
at org.eclipse.core.launcher.Main.getBootPath(Main.java:454)
at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:289)
at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:765)
at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:599)

!SESSION
------------------------------------------------------------ ----------



Please help me
Re: eclipse do not run - help [message #158810 is a reply to message #158453] Wed, 19 November 2003 11:05 Go to previous message
Jean Couillaud is currently offline Jean CouillaudFriend
Messages: 184
Registered: July 2009
Senior Member
lu wrote:

> Hi,

> I have a problem to run eclipse, eclipse.exe do not start !

> windows xp (with last microsoft update)
> sun sdk j2sdk1.4.1_05
> eclipse-SDK-3.0M4-win32


> file .log :

> !SESSION
> ------------------------------------------------------------ ----------
> !ENTRY org.eclipse.core.launcher 4 0 nov 17, 2003 23:55:49.753
> !MESSAGE Exception launching the Eclipse Platform:
> !STACK
> java.lang.RuntimeException: Could not find bootstrap code. Check location
> of boot plug-in or specify -boot.
> at org.eclipse.core.launcher.Main.searchForBoot(Main.java:484)
> at org.eclipse.core.launcher.Main.getBootPath(Main.java:454)
> at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:289)
> at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:765)
> at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:599)

> !SESSION
> ------------------------------------------------------------ ----------


it seems like you may have a path problem, where are you launching eclipse
from ?
- cmd.exe / cd in eclipse dir / launch
- cmd.exe / cd outside eclipse dir / launch (may not work)
- win explorer / run app by mouse click

I don't know about windows, but on linux, eclipse wont launch for a
similar reason when launching it from on directory different from
eclipse's one.
The easiest workaround if you want to be able to do that is to use a
script in eclipse dir (eclipse.sh or eclipse.bat) that will launch eclipse.

> Please help me
Previous Topic:Color formatting not appearing?
Next Topic:Remote Debugging of Weblogic Application Server
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 10:33:41 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.15756 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software