Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Internet Explorer: Border in my simple report
Internet Explorer: Border in my simple report [message #1012013] Wed, 20 February 2013 17:40 Go to next message
Mimmo Rossi is currently offline Mimmo RossiFriend
Messages: 145
Registered: February 2013
Senior Member
Hi All,
in all of my report, there is a border in a page that I can't remove.
It happens only in Internet Explorer and not in Firefox; seems that a table container of a structure haven't the attribute
border="0"
.
How do I remove this border in Internet Explorer?
Thanks
Re: Internet Explorer: Border in my simple report [message #1012097 is a reply to message #1012013] Wed, 20 February 2013 21:45 Go to previous messageGo to next message
Michael Williams is currently offline Michael WilliamsFriend
Messages: 1925
Registered: July 2009
Senior Member

What's your BIRT version?

Michael

Developer Evangelist, Silanis
Re: Internet Explorer: Border in my simple report [message #1012290 is a reply to message #1012097] Thu, 21 February 2013 09:24 Go to previous messageGo to next message
Mimmo Rossi is currently offline Mimmo RossiFriend
Messages: 145
Registered: February 2013
Senior Member
Michael Williams wrote on Wed, 20 February 2013 16:45
What's your BIRT version?

I use version 4.2.1 for the designer and for the viewer.
Re: Internet Explorer: Border in my simple report [message #1014979 is a reply to message #1012290] Wed, 27 February 2013 06:01 Go to previous messageGo to next message
Michael Williams is currently offline Michael WilliamsFriend
Messages: 1925
Registered: July 2009
Senior Member

If you go to the masterpage's property editor, then go to the border section, you can set a white border to cover up the default border. This should get rid of it.

Michael

Developer Evangelist, Silanis
icon14.gif  Re: Internet Explorer: Border in my simple report [message #1015033 is a reply to message #1014979] Wed, 27 February 2013 09:17 Go to previous messageGo to next message
Mimmo Rossi is currently offline Mimmo RossiFriend
Messages: 145
Registered: February 2013
Senior Member
WAW works!
But I also had to draw borders, not only set white color.
Thanks
Re: Internet Explorer: Border in my simple report [message #1015173 is a reply to message #1015033] Wed, 27 February 2013 16:26 Go to previous message
Michael Williams is currently offline Michael WilliamsFriend
Messages: 1925
Registered: July 2009
Senior Member

You're welcome!

Michael

Developer Evangelist, Silanis
Previous Topic:Create a new Emitter with an existing Emitter - HTML
Next Topic:Security Exception
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 03 20:29:30 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02011 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software