Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » RCP .product.root.feature doesn't have provider name(RCP .product.root.feature doesn't have provider name)
RCP .product.root.feature doesn't have provider name [message #1003802] Mon, 21 January 2013 21:37 Go to next message
lea ilagan is currently offline lea ilagan
Messages: 13
Registered: October 2012
Junior Member
Hi All,

I've been spending 3 days looking for the solution on how to set the Provider name in .product.root.feature. I have already tried to add to build.properties the p2.root.name and p2.root.version, but still not successful.
i have .product file with this content.
Please please please.
Any idea.. thank you...

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<?pde version="3.5"?>

<product name="Application name" uid="com.application.product" id="com.application.fsdproduct" application="sample.application" version="1.2.0.qualifier" useFeatures="true" includeLaunchers="false">

<aboutInfo>
<image path="icons/alt_about.gif"/>
<text>
%PRODUCT_ABOUT
</text>
</aboutInfo>

<configIni use="default">
</configIni>

<launcherArgs>
<vmArgs>-Dosgi.requiredJavaVersion=1.6 -Xms512m -Xmx1024m -XX:MaxPermSize=256m</vmArgs>
<vmArgsMac>-XstartOnFirstThread -Dorg.eclipse.swt.internal.carbon.smallFonts</vmArgsMac>
</launcherArgs>

<windowImages i16="icons/alt_window_16.gif" i32="icons/alt_window_32.gif"/>

<splash
location="..../fsdapplication" />
<launcher name="fsdapp">
<solaris/>
<win useIco="true">
<ico path="icons/alt_launcher.ico"/>
<bmp/>
</win>
</launcher>

<vm>
<windows include="false">org.eclipse.jdt.launching.JRE_CONTAINER/org.eclipse.jdt.internal.debug.ui.launcher.StandardVMType/JavaSE-1.6</windows>
</vm>

<license>
<url>https://..../fsd/fsd_license.html</url>
</license>

<plugins>
</plugins>

<features>
<feature id="org.eclipse.rcp"/>
<feature id="org.eclipse.equinox.p2.user.ui"/>
<feature ........... />
<feature ........... />

</features>

</product>
Re: RCP .product.root.feature doesn't have provider name [message #1141951 is a reply to message #1003802] Thu, 17 October 2013 05:41 Go to previous messageGo to next message
lea ilagan is currently offline lea ilagan
Messages: 13
Registered: October 2012
Junior Member
test
Re: RCP .product.root.feature doesn't have provider name [message #1141952 is a reply to message #1003802] Thu, 17 October 2013 05:41 Go to previous messageGo to next message
lea ilagan is currently offline lea ilagan
Messages: 13
Registered: October 2012
Junior Member
test
Re: RCP .product.root.feature doesn't have provider name [message #1171740 is a reply to message #1003802] Tue, 05 November 2013 07:54 Go to previous message
Mickael Istria is currently offline Mickael Istria
Messages: 738
Registered: July 2009
Location: Grenoble, France
Senior Member
It seems to me that the product definition does not allow a provider
name. However, that sounds like a valid enhancement request. You should
report it at http://bugs.eclipse.org/
--
Mickael Istria
My job: http://www.jboss.org/tools
My blog: http://mickaelistria.wordpress.com
My Tweets: http://twitter.com/mickaelistria
Previous Topic:Octal Color Picker
Next Topic:Bogus API Errors?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 31 13:45:10 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02480 seconds