Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » empty schemas folder
empty schemas folder [message #145833] Tue, 01 November 2005 22:00 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: christopher_brown.engin.com.au

Hi

I wrote in earlier when I was unable to connect to an Informix 7.x
database. I've sorted out the connection problem but, after successfully
testing then creating the connection the coresponding schemas folder is
empty.

If I try running SQL I get the following message in the Data Output window

java.sql.SQLException: Database not selected yet.

I've looked at the RDB Tutorial and can see nothing to suggest I've done
something wrong. Any suggestions or advice would be much appreciated.

Regards

Chris
Confuded by New Connection wizard ... but okay now [message #146005 is a reply to message #145833] Thu, 03 November 2005 02:34 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: christopher_brown.engin.com.au

Hi

Everything is sorted! I'd left the database name out of my connection url,
having assumed the Database field in the New Connection wizard was used to
supply this info.

I'm now connected to an Informix 7.3 database; I can access tables and
views, but the stored procedures are not showing up. Can anyone explain
(or give some indication) why this is?

Regards

Chris
Previous Topic:Debug Problems
Next Topic:Scope of Webservice
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 01 06:10:12 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.26709 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software