Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Orion » Clone git repository from Gerrit fails over SSH
Clone git repository from Gerrit fails over SSH [message #998647] Thu, 10 January 2013 07:24 Go to next message
Ken Wenzel is currently offline Ken Wenzel
Messages: 39
Registered: July 2009
Member
Hello,

I've tried to clone a git repository from our Gerrit instance using a URL like

ssh://<username>@gerrit.instance:29418/project/name

and a private DSA key.

After submitting the key the first time, Orion keeps asking for a private key again and again.

Do you have any hints for me or is this a known bug?

Thank you and best regards,
Ken
Re: Clone git repository from Gerrit fails over SSH [message #1000461 is a reply to message #998647] Mon, 14 January 2013 15:36 Go to previous messageGo to next message
John Arthorne is currently offline John Arthorne
Messages: 174
Registered: July 2009
Senior Member
Orion doesn't cache credentials by default for security reasons. You can configure orion to cache credentials in client side browser cache. See:

http://wiki.eclipse.org/Orion/Documentation/User_Guide/Reference/Git_Credentials_Storage#Git_credentials_storage

John
Re: Clone git repository from Gerrit fails over SSH [message #1000997 is a reply to message #1000461] Tue, 15 January 2013 15:49 Go to previous messageGo to next message
Ken Wenzel is currently offline Ken Wenzel
Messages: 39
Registered: July 2009
Member
Hi John,

thank you for this hint. But, unfortunately, it does not solve my problem.

Maybe my first description was misleading. I meant that Orion is even unable to initially clone the git repository from Gerrit. It just keeps asking for a private key.

Best regards,
Ken
Re: Clone git repository from Gerrit fails over SSH [message #1001034 is a reply to message #1000997] Tue, 15 January 2013 17:17 Go to previous message
John Arthorne is currently offline John Arthorne
Messages: 174
Registered: July 2009
Senior Member
Ok, all I can say is I'm not aware of any bugs in this area (which doesn't mean there aren't any). I have repositories cloned in orion using both ssh and git: protocols, and using either passphrase or private key setups without problems. Maybe there is something different about the authentication on that server but it's hard to say without a way to try it out.
Previous Topic:Disabling System Plugins
Next Topic:How to link local files/folders into workspace
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 24 11:17:40 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02538 seconds