Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » [Texo] Entity Listener annotation not generated correctly(Entity listener annotation is not generated correctly)
[Texo] Entity Listener annotation not generated correctly [message #994543] Thu, 27 December 2012 16:22 Go to next message
Emanuele Gesuato is currently offline Emanuele GesuatoFriend
Messages: 11
Registered: December 2012
Junior Member
Hi,

I'm using the latest release of Texo (0.1.0.v201212132305) in eclipse 4.2.

I have the following annotation model:

index.php/fa/12826/0/

It is very simple. I have only one EClass with an eAttribute. I'm trying to use the EntityListener ORM annotation and as a result I would like to have something similar to:
@EntityListeners(class = com.mycompany.Audit )
public class MyClass {
...


but I got the following:
@EntityListeners(entityListeners = { @EntityListener() })
public class MyClass {
...


I'm using the default texo templates. In attachment the full eclipse project (text_texo.zip). Am I missing something or is it a bug ?
Thanks for any help.
Re: [Texo] Entity Listener annotation not generated correctly [message #994851 is a reply to message #994543] Fri, 28 December 2012 13:04 Go to previous messageGo to next message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5340
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Emanuele,
Seems to be a bug, can you enter a bugzilla for it?
https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=EMFT&component=Texo&version=0.5

gr. Martin


On 12/27/2012 06:42 PM, Emanuele Gesuato wrote:
> Hi,
>
> I'm using the latest release of Texo (0.1.0.v201212132305) in eclipse 4.2.
>
> I have the following annotation model:
>
>
>
> It is very simple. I have only one EClass with an eAttribute. I'm trying to use the EntityListener ORM annotation and as a result I would like to have something similar to:
>
> @EntityListeners(class = com.mycompany.Audit )
> public class MyClass {
> ...
>
>
> but I got the following:
>
> @EntityListeners(entityListeners = { @EntityListener() })
> public class MyClass {
> ...
>
>
> I'm using the default texo templates. In attachment the full eclipse project (text_texo.zip). Am I missing something or is it a bug ?
> Thanks for any help.
>


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Cell: +31 (0)6 288 48 943
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@xxxxxxxx - mtaal@xxxxxxxx
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: [Texo] Entity Listener annotation not generated correctly [message #994875 is a reply to message #994851] Fri, 28 December 2012 14:21 Go to previous message
Emanuele Gesuato is currently offline Emanuele GesuatoFriend
Messages: 11
Registered: December 2012
Junior Member
Done.

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=397220

Thanks for your help and happy new year Smile
Previous Topic:[Texo] Example for creating orm.xml from ecore model programmatically
Next Topic:[EEF] EObjects with different alternative views ?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 21:05:26 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02322 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software