Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » [CDO] Problem with Hibernate example([CDO] Problem with Hibernate example)
[CDO] Problem with Hibernate example [message #991338] Tue, 18 December 2012 15:07 Go to next message
Greg Babcock is currently offline Greg BabcockFriend
Messages: 24
Registered: October 2012
Junior Member
I have downloaded the Hibernate example from GIT and configured it for MySQL. The MySQL tables are getting created, but it looks like the acceptor is not being configured (no socket connection, or entries in the log).

Has the method for configuring Net4J changed?
Re: [CDO] Problem with Hibernate example [message #991376 is a reply to message #991338] Tue, 18 December 2012 20:12 Go to previous message
Eike Stepper is currently offline Eike StepperFriend
Messages: 5574
Registered: July 2009
Senior Member
Am 18.12.2012 16:07, schrieb Greg Babcock:
> I have downloaded the Hibernate example from GIT and configured it for MySQL. The MySQL tables are getting created,
> but it looks like the acceptor is not being configured (no socket connection, or entries in the log).
> Has the method for configuring Net4J changed?
This doesn't look like a Hibernate problem. But I know of no changes in Net4j or the CDO server setup that could cause
this. And it hasn't been reported before. Maybe Martin has more ideas...

Cheers
/Eike

----
http://www.esc-net.de
http://thegordian.blogspot.com
http://twitter.com/eikestepper
Previous Topic:Xcore modelDirectory
Next Topic:Handle external changes - determine "changed" resources
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Nov 27 18:45:52 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02381 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software