Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » Page not found while running PHP in Eclipse 3.0.2 PDT + Zend Debugger
Page not found while running PHP in Eclipse 3.0.2 PDT + Zend Debugger [message #986051] Sat, 17 November 2012 16:26
Mahesh Abnave is currently offline Mahesh Abnave
Messages: 2
Registered: November 2012
Junior Member
I have installed Zend Server CE, Eclipse 3.0.2 PDT and then configured Zend Debugger as specified here

I then created a new PHP project in Eclipse, created a new .php file and written following code in it:

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Cp1252">
<title>Insert title here</title>
    </head>
    <body>
        Hello World. Today is <?php echo date("l"); ?>. How are you?

    </body>
</html> 


And then selected the file in PHP Explorer and then hit Run, however in the embedded browser of Eclipse it showed "The webpage not found" error.

Then I copied the same code put in notepad and saved as test.php in Zend servers' document root "C:/Program Files (x86)/Zend/Apache2/htdocs" and then in the Eclipse's same embedded browser I browsed "http : //localhost:8080/test.php", it showed the desired output.

I feel debugger is well configured since Eclipse underlines an incorrect code. Here is Run Configurations window:

index.php/fa/12428/0/

Also in above image when I hit "Test Debugger" it gives Success!!!

So whats wrong here?
  • Attachment: php.png
    (Size: 37.16KB, Downloaded 2035 times)
Previous Topic:Include Path does auto complete include() function?
Next Topic:Cannot resolve proxy hostname () on php manual
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 29 12:31:08 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01424 seconds