Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Java Development Tools (JDT) » Subversion wont install into Juno Win32(Subversion wont install into Juno Win32)
Subversion wont install into Juno Win32 [message #965716] Wed, 31 October 2012 13:04
Jim Hobday is currently offline Jim Hobday
Messages: 1
Registered: October 2012
Junior Member
I just installed a clean Eclipse Juno and installed the updates on my Win32 XP Pro dev box. Then I installed the Google plugin and GWT toolkit with no problems.

I then went to install Subversive from the Juno site
(Juno - http://download.eclipse.org/releases/juno)
Collaboration / Subversive SVN Team Provider and
Collaboration / Subversive SVN Team Provider Sources

And I get the following error:

An error occurred while collecting items to be installed
session context was:(profile=epp.package.jee, phase=org.eclipse.equinox.internal.p2.engine.phases.Collect, operand=, action=).
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.team.svn,1.0.0.I20120601-1700
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.core,1.0.0.I20120803-1700
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.team.svn,1.0.0.I20120818-1700
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.help,1.0.0.I20120818-1700
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.mylyn.source,1.0.0.I20120601-1700
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.team.svn.mylyn.source,1.0.0.I20120601-1700
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.nl1.sources,1.0.0.I20120818-1700
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.team.svn.nl1.sources,1.0.0.I20120818-1700
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.resource.ignore.rules.jdt.source,1.0.0.I20120601-1700
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.team.svn.resource.ignore.rules.jdt.source,1.0.0.I20120601-1700
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.revision.graph.source,1.0.0.I20120601-1700
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.team.svn.revision.graph.source,1.0.0.I20120601-1700
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.team.svn.source,1.0.0.I20120818-1700
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.sources,1.0.0.I20120818-1700
No repository found containing: org.eclipse.update.feature,org.eclipse.team.svn.sources,1.0.0.I20120818-1700
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.ui,1.0.0.I20120818-1700

I also tried with just the
Collaboration / Subversive SVN Team Provider
plugin selected with the same error but obviously fewer entries not found.

I can't find anyone else who's had this problem except for a post (http://www.eclipse.org/forums/index.php/t/223929/) that was concerning Subversive 0.7.9 on Indigo. That seems to be unresolved "can't reproduce".

The only suggestion on the site is to uninstall the previous Subversive and Connectors, but the Indigo installation is in a completely separate directory and (I removed the .metadata directory from my workspace so Juno created a new one) Indigo won't even load, so I can't remove the previous Subversive or Connectors.

Any ideas on what to try?
Previous Topic:New schema in Android ADT tool
Next Topic:Run On Server - Shows Deleted Resource
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 02:26:45 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01949 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software