Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » NPE in o.e.equinox.launcher.WebstartMain
NPE in o.e.equinox.launcher.WebstartMain [message #930579] Tue, 02 October 2012 12:52
Elvis Dominguez is currently offline Elvis DominguezFriend
Messages: 52
Registered: July 2009
Location: Switzerland
Hi all,

I have migrated our RCP application from eclipse Indigo to Juno (3.8 not
Our application is deployed to clients using webstart technology.
After the migration a NPE is raised on launch. Here's the stacktrace:

!SESSION Tue Oct 02 14:47:12 CEST 2012

!ENTRY org.eclipse.equinox.launcher 4 0 2012-10-02 14:47:12.375

!MESSAGE Exception launching the Eclipse Platform:



at java.util.Hashtable.put(Unknown Source)

at org.eclipse.equinox.launcher.WebStartMain.basicRun


at org.eclipse.equinox.launcher.WebStartMain.main

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)

at com.sun.javaws.Launcher.executeApplication(Unknown Source)

at com.sun.javaws.Launcher.executeMainClass(Unknown Source)

at com.sun.javaws.Launcher.doLaunchApp(Unknown Source)

at Source)

at Source)

What I'm missing?

Any help is appreciated, kindly
Previous Topic:How does one add File->Switch Workspace option to an RCP <eom>
Next Topic:Problems with "-install" parameter {osgi.install.area}
Goto Forum:

Current Time: Wed Nov 25 16:29:16 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.09002 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software