Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » Stereotype not displayed
Stereotype not displayed [message #896920] Fri, 20 July 2012 12:41 Go to next message
Tex Iano is currently offline Tex Iano
Messages: 99
Registered: February 2012
Member
Hi,

I have created an UML class diagram with some classes, added some stereotypes and so on.

The diagram looks correct. However, when I create a new diagram and drag some elements into the diagram, the stereotypes I applied are not shown. In the properties view they are listed. But I have not found any way to show the stereotypes.

Where is the magic button? Smile

Papyrus 0.8 in Eclipse Indigo.

Regards,

Tex
Re: Stereotype not displayed [message #903266 is a reply to message #896920] Wed, 22 August 2012 18:44 Go to previous messageGo to next message
Victor Malyshko is currently offline Victor Malyshko
Messages: 2
Registered: August 2012
Junior Member
Grag an element into diagram. Remove its stereotypes. Add stereotypes back. Papyrus show the stereotypes of the element.)
Re: Stereotype not displayed [message #939089 is a reply to message #903266] Wed, 10 October 2012 12:18 Go to previous message
Daniel Cardin is currently offline Daniel Cardin
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
How is this a solution? It might be slightly inconvenient if your stereotypes don't have any properties, but when using complex profiles it's a nightmare.

Not showing the stereotype is a bug in my opinion... At the very least,
pressing F4 should allow showing the stereotype when not shown.
Previous Topic:Editor is dirty at openning
Next Topic:Usage of CallOperationAction
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 20 04:30:14 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02208 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software