Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » TPTP Install Problems (Automatic Installer Hangs Half Way through Install and Gives Errors)
TPTP Install Problems [message #822397] Fri, 16 March 2012 15:05 Go to next message
Kris Mising name is currently offline Kris Mising nameFriend
Messages: 12
Registered: May 2011
Junior Member
Hi All,

I am using Helios on a Windows 7 64 Bit machine, although I am using a 32 bit JVM. I recently tried to install TPTP using the "Install New Software" option, as this normally works fine. It gets about half way and throws a couple of errors in the form "An Internal error occurred during: "Install download0". It then either stops or hangs.

I did a search around and it seems to be a synch problem with the update site, although no one with Helios has reported the same problem.

Any ideas what might be the issue?

All help is much appreciated,

Thanks,

Kris.

[Updated on: Fri, 16 March 2012 15:05]

Report message to a moderator

Re: TPTP Install Problems [message #823761 is a reply to message #822397] Sun, 18 March 2012 21:13 Go to previous messageGo to next message
Heiner Westphal is currently offline Heiner WestphalFriend
Messages: 18
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Kris,

maybe there is some more info to be found in your workspace's
..metadata/.log?
And which Helios-Package did you start with?
Maybe I can try what you tried to see if I experience the same
issue.

Regards,

Heiner

Am 16.03.2012 16:05, schrieb Kris Mising name:
> Hi All,
>
> I am using Helios on a Windows 7 64 Bit machine, although I am using a
> 32 bit JVM. I recently tried to install TPTP using the "Install New
> Software" option, as this normally works fine. It gets about half way
> and throws a couple of errors in the form "An Internal error occurred
> during: "Install download0". It then either stops or hangs.
>
> I did a search around and it seems to be a synch problem with the update
> site, although no one with Helios has reported the same problem.
> Any ideas what might be the issue?
>
> All help is much appreciated,
>
> Thanks,
>
> Kris.
>
Re: TPTP Install Problems [message #824130 is a reply to message #822397] Mon, 19 March 2012 09:39 Go to previous messageGo to next message
Torsten Stolpmann is currently offline Torsten StolpmannFriend
Messages: 37
Registered: July 2009
Member
I was trying to reproduce this locally and got the same errors.

As an interim solution I would like to suggest that you use a zip archive of TPTP to install it.

Can you please file a Bugzilla issue for this against RT/Equinox P2?

Bug 373301 also reports update problems which may be related.

I fear there is not much we can do from TPTP side to fix this.

Torsten

Re: TPTP Install Problems [message #825917 is a reply to message #824130] Wed, 21 March 2012 12:22 Go to previous messageGo to next message
Kris Mising name is currently offline Kris Mising nameFriend
Messages: 12
Registered: May 2011
Junior Member
Hi Torsten, Heiner,

Thanks for checking out the issue. I did as you said and downloaded the zip file. I dropped this into the appropriate folder. Unfortunately, this does not appear to be be working either. I include a print out of the log file, but there doesn't appear to be an issue.

Kind Regards,

Kris.

!SESSION 2012-03-21 12:17:08.917 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=M20100909-0800
java.version=1.7.0_01
java.vendor=Oracle Corporation
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
Framework arguments: -product org.eclipse.epp.package.java.product
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86 -product org.eclipse.epp.package.java.product -consoleLog

[Updated on: Wed, 21 March 2012 12:23]

Report message to a moderator

Re: TPTP Install Problems [message #826120 is a reply to message #825917] Wed, 21 March 2012 17:35 Go to previous messageGo to next message
Kris Mising name is currently offline Kris Mising nameFriend
Messages: 12
Registered: May 2011
Junior Member
No Message Body
Re: TPTP Install Problems [message #826121 is a reply to message #825917] Wed, 21 March 2012 17:38 Go to previous message
Kris Mising name is currently offline Kris Mising nameFriend
Messages: 12
Registered: May 2011
Junior Member
Hey All,

I was not able to fix this so went with JProfiler instead and that works fine. I would certainly prefer to use TPTP though.

By the way, I don't know how to file a bugzilla, so if you could run it past me that would be helpful!

Thanks,

Kris.
Previous Topic:Profiler hangs while "Connecting to the JVMTI agent"
Next Topic:Profiling and Logging perspective not visible
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Nov 24 21:56:43 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06717 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software