Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Integrated External Tool Builder problem
Integrated External Tool Builder problem [message #93781] Wed, 10 August 2005 17:13 Go to next message
Yaakov Chaikin is currently offline Yaakov Chaikin
Messages: 9
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

I upgraded to Eclipse 3.1 and must have erased something in the process.
Now, whenever I try to do Project-Clean (in order to rebuid), it pops up
an error message with the following details:
************************
Errors during build.
Errors running builder "Integrated External Tool Builder" on project
project.
The builder launch configuration could not be found.
Errors running builder "Integrated External Tool Builder" on project
project.
The builder launch configuration could not be found.
Errors running builder "Integrated External Tool Builder" on project
project.
The builder launch configuration could not be found.
Errors running builder "Integrated External Tool Builder" on project
project.
The builder launch configuration could not be found.
Errors running builder "Integrated External Tool Builder" on project
project.
The builder launch configuration could not be found.
************************

Is there something I need to delete for this to stop?

Thanks,
Yaakov.
Re: Integrated External Tool Builder problem [message #93826 is a reply to message #93781] Wed, 10 August 2005 23:47 Go to previous message
Darin Swanson is currently offline Darin Swanson
Messages: 2386
Registered: July 2009
Senior Member
On your project "project", right click -> Properties>Builders
Remove the missing builder

HTH
Darins

"Yaakov" <yaakov.chaikin@gmail.com> wrote in message
news:eeccf6a4067633323afcf6915b177f3b$1@www.eclipse.org...
> Hi,
>
> I upgraded to Eclipse 3.1 and must have erased something in the process.
> Now, whenever I try to do Project-Clean (in order to rebuid), it pops up
> an error message with the following details:
> ************************
> Errors during build.
> Errors running builder "Integrated External Tool Builder" on project
> project.
> The builder launch configuration could not be found.
> Errors running builder "Integrated External Tool Builder" on project
> project.
> The builder launch configuration could not be found.
> Errors running builder "Integrated External Tool Builder" on project
> project.
> The builder launch configuration could not be found.
> Errors running builder "Integrated External Tool Builder" on project
> project.
> The builder launch configuration could not be found.
> Errors running builder "Integrated External Tool Builder" on project
> project.
> The builder launch configuration could not be found.
> ************************
>
> Is there something I need to delete for this to stop?
>
> Thanks,
> Yaakov.
>
Previous Topic:Launch and compile
Next Topic:how to set splash screen timeout
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Apr 19 00:41:02 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03536 seconds