Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » problem while generating client from wsdl(client from wsdl)
problem while generating client from wsdl [message #697942] Mon, 18 July 2011 12:36 Go to next message
sandybo  is currently offline sandybo Friend
Messages: 1
Registered: July 2011
Junior Member
Hi friends,

I want to create client from wsdl file. But when I try to generate client from eclipse I am getting error

"IWAB0054E Web project URL for deployment of Web service is not set in AxisDeployCommand"

can anyone know why I am getting this error
Re: problem while generating client from wsdl [message #699122 is a reply to message #697942] Wed, 20 July 2011 21:29 Go to previous message
Eric Rizzo is currently offline Eric RizzoFriend
Messages: 2414
Registered: July 2009
Senior Member
This question would get more attention in the Web Tools (WTP) forum group.


On 7/18/11 8:36 AM, sandybo wrote:
> Hi friends,
>
> I want to create client from wsdl file. But when I try to generate
> client from eclipse I am getting error
>
> "IWAB0054E Web project URL for deployment of Web service is not set in
> AxisDeployCommand"
>
> can anyone know why I am getting this error
Previous Topic:ADT problems
Next Topic:Cursor location within a table cell
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 22:04:06 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01564 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software