Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Windows server 2008 - Eclipse not opening
Windows server 2008 - Eclipse not opening [message #694536] Fri, 08 July 2011 15:29 Go to next message
Steve  is currently offline Steve
Messages: 1
Registered: July 2011
Junior Member
Hi all,

I just installed eclipse-jee-galileo-SR2-win32 on my Server 2008 server and nothing happens when I try to start Eclipse.

What am I missing?

Any help is greatly appreciated.

Here is my .ini file:

-startup
plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.201.R35x_v20090715.jar
--launcher.library
plugins/org.eclipse.equinox.launcher.win32.win32.x86_1.0.200.v20090519
-product
org.eclipse.epp.package.jee.product
--launcher.XXMaxPermSize
256M
-showsplash
org.eclipse.platform
--launcher.XXMaxPermSize
256m
-vm
C:\spl\jdk1.6.0_26\bin\javaw.exe
-vmargs
-Dosgi.requiredJavaVersion=1.5
-Xms40m
-Xmx512m

[Updated on: Fri, 08 July 2011 16:14]

Report message to a moderator

Re: Windows server 2008 - Eclipse not opening [message #694618 is a reply to message #694536] Fri, 08 July 2011 21:48 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25924
Registered: July 2009
Senior Member
You've read up on the usual problems, e.g., not having the appropriate JRE?


On 08/07/2011 12:29 PM, Steve wrote:
> Hi all,
>
> I just installed eclipse-jee-galileo-SR2-win32 on my Server 2008
> server and nothing happens when I try to start Eclipse.
>
> What am I missing?
>
> Any help is greatly appreciated.
>
>
Re: Windows server 2008 - Eclipse not opening [message #696346 is a reply to message #694618] Wed, 13 July 2011 13:27 Go to previous message
Eric Rizzo is currently offline Eric Rizzo
Messages: 2202
Registered: July 2009
Senior Member
On 7/8/11 9:48 PM, Ed Merks wrote:
> You've read up on the usual problems, e.g., not having the appropriate JRE?

Specifically, did you read the "sticky" topic at the top of this forum
about problems getting Eclipse to run?

Eric

> On 08/07/2011 12:29 PM, Steve wrote:
>> Hi all,
>>
>> I just installed eclipse-jee-galileo-SR2-win32 on my Server 2008
>> server and nothing happens when I try to start Eclipse.
>>
>> What am I missing?
>>
>> Any help is greatly appreciated.
>>
>>
Previous Topic:How to Move components in WindowsBuilder?
Next Topic:Eclipse Plug-in Development - T-SQL Editor
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jul 28 06:35:39 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01622 seconds