Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Code Completion not correct(The Code Completion is not shown correctly)
Code Completion not correct [message #694250] Fri, 08 July 2011 03:47 Go to next message
b7180753 is currently offline b7180753
Messages: 3
Registered: July 2011
Junior Member
I do not know how to describe my problem. Maybe one solution already exists on the Internet. For this reason, i've attached a screenshot.

Many thanks alredy
  • Attachment: eclipse.png
    (Size: 48.84KB, Downloaded 64 times)
Re: Code Completion not correct [message #696059 is a reply to message #694250] Wed, 13 July 2011 03:30 Go to previous messageGo to next message
Dani Megert is currently offline Dani Megert
Messages: 3801
Registered: July 2009
Senior Member
On 08.07.2011 09:47, forums-noreply@eclipse.org wrote:
> I do not know how to describe my problem. Maybe one solution already exists on the Internet. For this reason, i've attached a screenshot.
This looks like no internal browser could be found and it then renders
HTML in a text widget.

Dani
> Many thanks alredy
>
Re: Code Completion not correct [message #696183 is a reply to message #696059] Wed, 13 July 2011 08:43 Go to previous messageGo to next message
b7180753 is currently offline b7180753
Messages: 3
Registered: July 2011
Junior Member
Thanks for your hint.

Window->Show View->Other->Internal Web Browser shows an error message:
"Could not launch internal browser. Please set an external browser in the Browser preferences."

But setting the external Browser to Firefox doesn't solve the Problem.

Any suggestions?

Re: Code Completion not correct [message #696198 is a reply to message #696183] Wed, 13 July 2011 09:25 Go to previous messageGo to next message
Dani Megert is currently offline Dani Megert
Messages: 3801
Registered: July 2009
Senior Member
On 13.07.2011 14:43, forums-noreply@eclipse.org wrote:
> Thanks for your hint.
>
> Window->Show View->Other->Internal Web Browser shows an error message:
> "Could not launch internal browser. Please set an external browser in
> the Browser preferences."
>
> But setting the external Browser to Firefox doesn't solve the Problem.
>
> Any suggestions?
>
Maybe you find help here: http://www.eclipse.org/swt/faq.php. If not,
please file a bug report.

Dani
Re: Code Completion not correct [message #696230 is a reply to message #696198] Wed, 13 July 2011 10:33 Go to previous message
b7180753 is currently offline b7180753
Messages: 3
Registered: July 2011
Junior Member
i have to read careful when there is more time on my hands.

many thanks anyway
Previous Topic:Problem with my new project
Next Topic:Installing Eclipse Issues
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 23 03:45:28 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02699 seconds