Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » Configuring wamp server and eclipse php
icon5.gif  Configuring wamp server and eclipse php [message #682785] Sun, 12 June 2011 04:01 Go to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 1
Registered: June 2011
Junior Member
Hi,

I'm using eclipse php helios sr2 and wamp server 2.1. I need to configure eclipse to use wamp server. I've been googling this for days but couldn't get it done. Crying or Very Sad I'm new to PHP development and I need this for a college project. Please help me.

Thanks in advance.
Re: Configuring wamp server and eclipse php [message #685761 is a reply to message #682785] Sun, 19 June 2011 14:20 Go to previous message
Carsten   is currently offline Carsten
Messages: 9
Registered: June 2011
Location: Bonn, Germany
Junior Member
You may want to see the XDebug Guide for PDT 2.0: http://www.eclipse.org/pdt/documents/XDebugGuideForPDT2.0.pdf

In short: go to "Run"->"Debug Configurations..." and create a new "PHP Web Page". (Chapter 2.5.2 (page 16) onwards in the guide). Please take note: you will also have XDebug running with PHP to use the debugging functionality of PDT. For this, details are also given in the guide.

Easiest way to get XDebug up and running is to go to http://www.xdebug.org/find-binary.php. There you will have to post the output of phpinfo(). After hitting the "Analyse my phpinfo() output" button, you will get detailed instructions of what to do.
Previous Topic:local running and debugging php setup
Next Topic:[Resolved]Could not increase eclipst font at editor.
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 17 05:34:53 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.19695 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software