Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » the ' in an ATL transformation
the ' in an ATL transformation [message #658915] Thu, 10 March 2011 12:47 Go to next message
Mehdi Missing name is currently offline Mehdi Missing name
Messages: 22
Registered: December 2010
Junior Member
hi ,

i have a question concerning the ' in an ATL transformation, so what i have is this :

ATL Code :

...
to
value <- p.a+','+p.b+','+p.c
...

and as a result in the XMI file :

<data value="Val1,Val2,"/>

but what i want to have is this :

<data value=" 'Val1','Val2','' "/>

so what should i write in my ATL code to add the ' ?

thank you for your time.
Re: the ' in an ATL transformation [message #658928 is a reply to message #658915] Thu, 10 March 2011 13:33 Go to previous messageGo to next message
Sylvain EVEILLARD is currently offline Sylvain EVEILLARD
Messages: 523
Registered: July 2009
Senior Member
\'
Re: the ' in an ATL transformation [message #658951 is a reply to message #658915] Thu, 10 March 2011 14:45 Go to previous message
Mehdi Missing name is currently offline Mehdi Missing name
Messages: 22
Registered: December 2010
Junior Member
thanks Rolling Eyes
Previous Topic:[ATL] Target model should have a reference to the source model
Next Topic:Can't launch UML2OWL on ATL 3.1
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 18:24:18 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01597 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software