Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGit » Cannot get remote repository refs
Cannot get remote repository refs [message #633894] Tue, 19 October 2010 17:48 Go to next message
lanz  is currently offline lanz
Messages: 2
Registered: October 2010
Junior Member
Hi,

Using E-Git when I try to do a push of my application, when I fill the Window of Push to Another repository following the instructions that are in http://wiki.eclipse.org/EGit/User_Guide . Copy the URI when I have the repository on Github ---> git@github.com:egoitz/HelloWorld.git

But unfortunatelly the I click the next Button, it gives me following error: Cannot get remote repository refs Reason:git@github.com:egoitz/HelloWorld.git Auth. falied

I would be very grateful if somebody could help me to solve this question.

Thanks withj anticipation.

Regards
Re: Cannot get remote repository refs [message #634032 is a reply to message #633894] Wed, 20 October 2010 10:41 Go to previous messageGo to next message
Christian Halstrick is currently offline Christian Halstrick
Messages: 106
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,
you choosed the wrong URL. If you go to your repositories homepage http://github.com/egoitz/HelloWorld then you see that the git URL you choosen is explicitly "read-only". So, you can't push to this URLs. See http://help.github.com/forking/ and there you see that you need your private clone URL (something like git@github.com:egoitz/HelloWorld .git) to have write (push) access. Don't use the public clone URL.




Ciao
Chris
Re: Cannot get remote repository refs [message #634308 is a reply to message #633894] Thu, 21 October 2010 08:59 Go to previous messageGo to next message
Francesco R is currently offline Francesco R
Messages: 1
Registered: October 2010
Junior Member
Hello to all, I just joined the forum because I wanted to help Chris.

I got the same problem: being behind a firewall, http/https was the only protocol I could use, but was completely unsuccessful.

The problem is (as written in the documentation):
"Note: EGit 0.9 does not yet support authentication via HTTP or HTTPS protocol."

So you cannot push with EGit to any repository using https because it is not yet supported.

In the meantime, I am using my local repository, waiting for the feature to be added. I really hope this is done soon.

Hope this helps,

Francesco
Re: Cannot get remote repository refs [message #635805 is a reply to message #634308] Thu, 28 October 2010 08:12 Go to previous messageGo to next message
Christian Halstrick is currently offline Christian Halstrick
Messages: 106
Registered: July 2009
Senior Member
That's a different problem. People not sitting behind a proxy (I guess that 'lanz' is not sitting behind a proxy) should be able to push via ssh to github like I described.

But you are right: the support for https is really missing. We are working on that.


Ciao
Chris
Re: Cannot get remote repository refs [message #731424 is a reply to message #633894] Fri, 30 September 2011 23:41 Go to previous messageGo to next message
Missing name Missing name is currently offline Missing name Missing name
Messages: 2
Registered: September 2011
Junior Member
I'm using Egit to do the same thing: push a local repository to github.

I get the same error message, and I'm using ssh and using the Read+Write address.

My keys are set up, I uploaded my public key to github (that's just copy-paste right?), but I still don't know what's wrong.

I'm fairly new to this, can anyone help?
Re: Cannot get remote repository refs [message #762366 is a reply to message #731424] Thu, 08 December 2011 00:06 Go to previous messageGo to next message
salism3 is currently offline salism3
Messages: 1
Registered: December 2011
Junior Member
I found these two, only tried the first one and it worked:
Google for this as it is, I can't post links atm:
problems-with-pushing-to-github-repository-from-eclipse-auth-fail

Also bug number:
show_bug.cgi?id=311119
Re: Cannot get remote repository refs [message #1014545 is a reply to message #762366] Tue, 26 February 2013 02:40 Go to previous message
Jerome Song is currently offline Jerome Song
Messages: 1
Registered: February 2013
Junior Member
I got the same problem.the first one it worked,another can't push,can you help me?
Previous Topic:EGit could not detect where Git is installed
Next Topic:BUG with Jgit and amazon-s3 using specific secretkey
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 19 11:51:01 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01804 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software