Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Buckminster » P2 located in SVN
P2 located in SVN [message #630207] Fri, 01 October 2010 07:30 Go to next message
Markus Stutz is currently offline Markus StutzFriend
Messages: 22
Registered: September 2010
Location: Switzerland
Junior Member
Hello

My problem is, that buckminster can not finde my P2 repository on SVN. But if I try the same configurations for a local repository is it working.

The searchPath for Sources is also working with the SVN repository. Only searchPath internalBinaries is not working with SVN.


My RMAP:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rm:rmap xmlns:bc="http://www.eclipse.org/buckminster/Common-1.0" xmlns:rm="http://www.eclipse.org/buckminster/RMap-1.0">
  <rm:property key="build.type" mutable="true" value="N"/>
  <rm:locator pattern="^com\.csg.*" searchPathRef="internalBinaries" failOnError="false"/>
  <rm:locator pattern="^com\.csg.*" searchPathRef="sources"/>
  <rm:locator searchPathRef="externalBinaries"/>
  <rm:searchPath name="internalBinaries">
    <rm:provider componentTypes="eclipse.feature,osgi.bundle" readerType="p2" source="false" mutable="false">
      <rm:uri format="https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/p2/com.csg.crs.carat.p2.update"/>
    </rm:provider>
  </rm:searchPath>
  <rm:searchPath name="sources">
    <rm:provider componentTypes="buckminster,osgi.bundle" readerType="svn">
      <rm:uri format="https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/developer/{0}">
        <bc:propertyRef key="buckminster.component"/>
      </rm:uri>
    </rm:provider>
    <rm:provider componentTypes="eclipse.feature" readerType="svn">
      <rm:uri format="https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/developer/{0}-feature">
        <bc:propertyRef key="buckminster.component"/>
      </rm:uri>
    </rm:provider>
  </rm:searchPath>
  <rm:searchPath name="externalBinaries">
    <rm:provider componentTypes="eclipse.feature,osgi.bundle" readerType="p2" source="false" mutable="false">
      <rm:uri format="http://download.eclipse.org/eclipse/updates/3.6"/>
    </rm:provider>
    <rm:provider componentTypes="eclipse.feature,osgi.bundle" readerType="p2" source="false" mutable="false">
      <rm:uri format="http://download.eclipse.org/releases/helios"/>
    </rm:provider>
  </rm:searchPath>
</rm:rmap>


Are there some other configurations for a P2 repository?


Thank you & Cheers,


Cheers,
Markus

[Updated on: Fri, 01 October 2010 07:31]

Report message to a moderator

Re: P2 located in SVN [message #630222 is a reply to message #630207] Fri, 01 October 2010 08:22 Go to previous messageGo to next message
Thomas Hallgren is currently offline Thomas HallgrenFriend
Messages: 3232
Registered: July 2009
Senior Member
Only thing I can think of off hand is that you're using https. Sometimes
you need to confirm signatures to get the secure handshake going.
Perhaps that hasn't been done on the server where your Buckminster is
running.

What kind of errors do you see from the p2 provider?

- thomas


On 10/01/2010 09:30 AM, M. Stutz wrote:
> Hello
>
> My problem is, that buckminster can not finde my P2 repository on SVN.
> But if I try the same configurations for a local repository is it working.
> The searchPath for Sources is also working with the SVN repository. Only
> searchPath internalBinaries is not working with SVN.
>
>
> My RMAP:
>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <rm:rmap xmlns:bc="http://www.eclipse.org/buckminster/Common-1.0"
> xmlns:rm="http://www.eclipse.org/buckminster/RMap-1.0">
> <rm:property key="build.type" mutable="true" value="N"/>
> <rm:locator pattern="^com\.csg.*" searchPathRef="internalBinaries"
> failOnError="false"/>
> <rm:locator pattern="^com\.csg.*" searchPathRef="sources"/>
> <rm:locator searchPathRef="externalBinaries"/>
> <rm:searchPath name="internalBinaries">
> <rm:provider componentTypes="eclipse.feature,osgi.bundle"
> readerType="p2" source="false" mutable="false">
> <rm:uri
> format=" https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update"/>
>
> </rm:provider>
> </rm:searchPath>
> <rm:searchPath name="sources">
> <rm:provider componentTypes="buckminster,osgi.bundle" readerType="svn">
> <rm:uri
> format=" https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/developer/{0}">
>
> <bc:propertyRef key="buckminster.component"/>
> </rm:uri>
> </rm:provider>
> <rm:provider componentTypes="eclipse.feature" readerType="svn">
> <rm:uri
> format=" https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/developer/{0}-feature">
>
> <bc:propertyRef key="buckminster.component"/>
> </rm:uri>
> </rm:provider>
> </rm:searchPath>
> <rm:searchPath name="externalBinaries">
> <rm:provider componentTypes="eclipse.feature,osgi.bundle"
> readerType="p2" source="false" mutable="false">
> <rm:uri format="http://download.eclipse.org/eclipse/updates/3.6"/>
> </rm:provider>
> <rm:provider componentTypes="eclipse.feature,osgi.bundle"
> readerType="p2" source="false" mutable="false">
> <rm:uri format="http://download.eclipse.org/releases/helios"/>
> </rm:provider>
> </rm:searchPath>
> </rm:rmap>
>
>
> Are there some other configurations for a P2 repository?
Re: P2 located in SVN [message #630224 is a reply to message #630222] Fri, 01 October 2010 08:44 Go to previous messageGo to next message
Markus Stutz is currently offline Markus StutzFriend
Messages: 22
Registered: September 2010
Location: Switzerland
Junior Member
Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 04:22
Only thing I can think of off hand is that you're using https. Sometimes
you need to confirm signatures to get the secure handshake going.
Perhaps that hasn't been done on the server where your Buckminster is
running.



But for the sources (SVN) is it works, only for the P2 reopsitory not.
Or is there a diffrent connection?

Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 04:22

What kind of errors do you see from the p2 provider?



The following errors are coming:
ERROR   [0002] : No suitable provider for component com.csg.crs.carat.dsl.display:eclipse.feature was found in resourceMap file:/C:/Data/projects/MDA/Developer/com.csg.crs.carat.developer.releng/developer.rmap
  ERROR   [0002] : No suitable provider for component com.csg.crs.carat.dsl.display:eclipse.feature was found in searchPath internalBinaries
    ERROR   [0002] : Rejecting provider p2(https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/p2/com.csg.crs.carat.p2.update[https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/p2/com.csg.crs.carat.p2.update]): No component match was found
      ERROR   No repository found at https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/.
  ERROR   [0002] : No suitable provider for component com.csg.crs.carat.dsl.display:eclipse.feature was found in searchPath sources
    ERROR   [0002] : Rejecting provider svn(https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/developer/{0}[https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/developer/com.csg.crs.carat.dsl.display]): Components of type eclipse.feature are not supported
    ERROR   [0002] : Rejecting provider svn(https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/developer/{0}-feature[https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/developer/com.csg.crs.carat.dsl.display-feature]): No component match was found



Thank you & Cheers,


Cheers,
Markus
Re: P2 located in SVN [message #630237 is a reply to message #630224] Fri, 01 October 2010 09:33 Go to previous messageGo to next message
Thomas Hallgren is currently offline Thomas HallgrenFriend
Messages: 3232
Registered: July 2009
Senior Member
You're right. You already use https so that can't be the problem.

Are you able to access the file:

https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/content.jar

If you are, can you unpack it and verify that it contains an IU with
id="com.csg.crs.carat.dsl.display.feature.group" ?

- thomas

On 10/01/2010 10:44 AM, M. Stutz wrote:
> Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 04:22
>> Only thing I can think of off hand is that you're using https.
>> Sometimes you need to confirm signatures to get the secure handshake
>> going. Perhaps that hasn't been done on the server where your
>> Buckminster is running.
>
>
> But for the sources (SVN) is it works, only for the P2 reopsitory not.
> Or is there a diffrent connection?
>
> Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 04:22
>> What kind of errors do you see from the p2 provider?
>
>
> The following errors are coming:
>
> ERROR [0002] : No suitable provider for component
> com.csg.crs.carat.dsl.display:eclipse.feature was found in resourceMap
> file:/C:/Data/projects/MDA/Developer/com.csg.crs.carat.devel oper.releng/developer.rmap
>
> ERROR [0002] : No suitable provider for component
> com.csg.crs.carat.dsl.display:eclipse.feature was found in searchPath
> internalBinaries
> ERROR [0002] : Rejecting provider
> p2( https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update[ https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update]):
> No component match was found
> ERROR No repository found at
> https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/
>
> ERROR [0002] : No suitable provider for component
> com.csg.crs.carat.dsl.display:eclipse.feature was found in searchPath
> sources
> ERROR [0002] : Rejecting provider
> svn( https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/developer/{0}[ https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/developer/com.csg.crs.carat.dsl.display]):
> Components of type eclipse.feature are not supported
> ERROR [0002] : Rejecting provider
> svn( https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/developer/{0}-feature[ https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/developer/com.csg.crs.carat.dsl.display-feature]):
> No component match was found
>
>
>
> Thank you & Cheers,
>
Re: P2 located in SVN [message #630244 is a reply to message #630237] Fri, 01 October 2010 10:00 Go to previous messageGo to next message
Markus Stutz is currently offline Markus StutzFriend
Messages: 22
Registered: September 2010
Location: Switzerland
Junior Member
Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 05:33
You're right. You already use https so that can't be the problem.

Are you able to access the file:

https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/content.jar

If you are, can you unpack it and verify that it contains an IU with
id="com.csg.crs.carat.dsl.display.feature.group" ?



I use no content.jar, I use compositeArtifacts.xml and compositeContent.xml.

compositeArtifacts.xml
<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
<?compositeArtifactRepository version='1.0.0'?>
<repository name='"CARAT P2 Container"'
    type='org.eclipse.equinox.internal.p2.artifact.repository.CompositeArtifactRepository' 
    version='1.0.0'>
  <properties size='1'>
    <property name='p2.timestamp' value='1243822502440'/>
  </properties>
  <children size='1'>
    <child location='https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/site.p2'/>
  </children>
</repository>


compositeContent.xml
<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
<?compositeMetadataRepository version='1.0.0'?>
<repository name='"CARAT P2 Container"'
    type='org.eclipse.equinox.internal.p2.metadata.repository.CompositeMetadataRepository'
    version='1.0.0'>
  <properties size='1'>
    <property name='p2.timestamp' value='1243822502499'/>
  </properties>
  <children size='1'>
    <child location='https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/site.p2'/>
  </children>
</repository>


Cheers,


Cheers,
Markus
Re: P2 located in SVN [message #630276 is a reply to message #630244] Fri, 01 October 2010 10:34 Go to previous messageGo to next message
Thomas Hallgren is currently offline Thomas HallgrenFriend
Messages: 3232
Registered: July 2009
Senior Member
OK, so traverse the metadata composite children. Do you find the feature
IU in any of the repositories that it includes?

- thomas

On 10/01/2010 12:00 PM, M. Stutz wrote:
> Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 05:33
>> You're right. You already use https so that can't be the problem.
>>
>> Are you able to access the file:
>>
>> https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P
>> roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/content.jar
>>
>> If you are, can you unpack it and verify that it contains an IU with
>> id="com.csg.crs.carat.dsl.display.feature.group" ?
>
>
> I use no content.jar, I use compositeArtifacts.xml and
> compositeContent.xml.
> compositeArtifacts.xml
>
> <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
> <?compositeArtifactRepository version='1.0.0'?>
> <repository name='"CARAT P2 Container"'
> type='org.eclipse.equinox.internal.p2.artifact.repository.Co mpositeArtifactRepository'
> version='1.0.0'>
> <properties size='1'>
> <property name='p2.timestamp' value='1243822502440'/>
> </properties>
> <children size='1'>
> <child
> location=' https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/site.p2'/>
>
> </children>
> </repository>
>
>
> compositeContent.xml
>
> <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
> <?compositeMetadataRepository version='1.0.0'?>
> <repository name='"CARAT P2 Container"'
> type='org.eclipse.equinox.internal.p2.metadata.repository.Co mpositeMetadataRepository'
>
> version='1.0.0'>
> <properties size='1'>
> <property name='p2.timestamp' value='1243822502499'/>
> </properties>
> <children size='1'>
> <child
> location=' https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/site.p2'/>
>
> </children>
> </repository>
>
>
> Cheers,
Re: P2 located in SVN [message #630294 is a reply to message #630276] Fri, 01 October 2010 13:13 Go to previous messageGo to next message
Markus Stutz is currently offline Markus StutzFriend
Messages: 22
Registered: September 2010
Location: Switzerland
Junior Member
Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 06:34
OK, so traverse the metadata composite children. Do you find the feature
IU in any of the repositories that it includes?



Yes I find every thing. I use all the same configurations how local, only the url is not to a local directory but also to the SVN repository.

And in the SVN is the P2 repository also the same how local.


Cheers,


Cheers,
Markus
Re: P2 located in SVN [message #630366 is a reply to message #630294] Fri, 01 October 2010 18:17 Go to previous messageGo to next message
Thomas Hallgren is currently offline Thomas HallgrenFriend
Messages: 3232
Registered: July 2009
Senior Member
I cannot understand why p2 doesn't find it if you do. Can you paste the
IU descriptor here for reference?

If you view the composite repository in your IDE, does the feature show
up there?

- thomas


On 2010-10-01 15:13, M. Stutz wrote:
> Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 06:34
>> OK, so traverse the metadata composite children. Do you find the
>> feature IU in any of the repositories that it includes?
>
>
> Yes I find every thing. I use all the same configurations how local,
> only the url is not to a local directory but also to the SVN repository.
>
> And in the SVN is the P2 repository also the same how local.
>
>
> Cheers,
>
Re: P2 located in SVN [message #630557 is a reply to message #630366] Mon, 04 October 2010 07:18 Go to previous messageGo to next message
Markus Stutz is currently offline Markus StutzFriend
Messages: 22
Registered: September 2010
Location: Switzerland
Junior Member
Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 14:17
I cannot understand why p2 doesn't find it if you do. Can you paste the
IU descriptor here for reference?



Which file do you mean exactly?


Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 14:17

If you view the composite repository in your IDE, does the feature show up there?


Yes, every thing is there. But it doesn't work also, if I try to import the P2 directly, with out the composite repository.


Thank you & Cheers,


Cheers,
Markus
Re: P2 located in SVN [message #630581 is a reply to message #630557] Mon, 04 October 2010 09:09 Go to previous messageGo to next message
Thomas Hallgren is currently offline Thomas HallgrenFriend
Messages: 3232
Registered: July 2009
Senior Member
On 10/04/2010 09:18 AM, M. Stutz wrote:
> Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 14:17
>> I cannot understand why p2 doesn't find it if you do. Can you paste
>> the IU descriptor here for reference?
>
The IU descriptor XML element that you find in the p2 meta-data content.

> Which file do you mean exactly?
>
>
> Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 14:17
>> If you view the composite repository in your IDE, does the feature
>> show up there?
>
> Yes, every thing is there. But it doesn't work also, if I try to import
> the P2 directly, with out the composite repository.
>
It works if you use the repository directly but not with the composite? If that's the case, that indicates a problem
with the composite.

I suggest you make the repository work flawlessly with the Eclipse IDE first, before you try to find problems in your RMAP.

- thomas
Re: P2 located in SVN [message #630588 is a reply to message #630581] Mon, 04 October 2010 09:59 Go to previous messageGo to next message
Markus Stutz is currently offline Markus StutzFriend
Messages: 22
Registered: September 2010
Location: Switzerland
Junior Member
Thomas Hallgren wrote on Mon, 04 October 2010 05:09
On 10/04/2010 09:18 AM, M. Stutz wrote:
> Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 14:17
>> I cannot understand why p2 doesn't find it if you do. Can you paste
>> the IU descriptor here for reference?
>
The IU descriptor XML element that you find in the p2 meta-data content.



The whole content.xml? (only because it is really big)

Thomas Hallgren wrote on Mon, 04 October 2010 05:09

It works if you use the repository directly but not with the composite? If that's the case, that indicates a problem
with the composite.

I suggest you make the repository work flawlessly with the Eclipse IDE first, before you try to find problems in your RMAP.



No, it works if I use a local repository. It works not, if I use a SVN repository. So I can use on SVN a Composite Repository or directly the P2 Repository, in both case is it not runnable.
Sorry for confusion.

Cheers,


Cheers,
Markus
Re: P2 located in SVN [message #630599 is a reply to message #630588] Mon, 04 October 2010 10:46 Go to previous messageGo to next message
Thomas Hallgren is currently offline Thomas HallgrenFriend
Messages: 3232
Registered: July 2009
Senior Member
On 10/04/2010 11:59 AM, M. Stutz wrote:
> Thomas Hallgren wrote on Mon, 04 October 2010 05:09
>> On 10/04/2010 09:18 AM, M. Stutz wrote:
>> > Thomas Hallgren wrote on Fri, 01 October 2010 14:17
>> >> I cannot understand why p2 doesn't find it if you do. Can you paste
>> >> the IU descriptor here for reference?
>> >
>> The IU descriptor XML element that you find in the p2 meta-data content.
>
>
> The whole content.xml? (only because it is really big)
>
No, just the descriptor of the failing IU.

> Thomas Hallgren wrote on Mon, 04 October 2010 05:09
>> It works if you use the repository directly but not with the
>> composite? If that's the case, that indicates a problem with the
>> composite.
>>
>> I suggest you make the repository work flawlessly with the Eclipse IDE
>> first, before you try to find problems in your RMAP.
>
>
> No, it works if I use a local repository. It works not, if I use a SVN
> repository. So I can use on SVN a Composite Repository or directly the
> P2 Repository, in both case is it not runnable.
> Sorry for confusion.
>
All I'm saying is that you should verify that the URL's you use in the RMAP to reach the repositories in question shows
the expected content in the IDE installer. If they don't, you have little chance of success using the same URL in an
RMAP. From what I recall, the problems occur when using https URL's and not local ones.

- thomas
Re: P2 located in SVN [message #630613 is a reply to message #630599] Mon, 04 October 2010 11:55 Go to previous messageGo to next message
Markus Stutz is currently offline Markus StutzFriend
Messages: 22
Registered: September 2010
Location: Switzerland
Junior Member
Ok, you mean this UI descriptor, or?

  <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> 
  <?metadataRepository version='1.1.0'?> 
- <repository name="Site" type="org.eclipse.equinox.internal.p2.metadata.repository.LocalMetadataRepository" version="1">
- <properties size="2">
  <property name="p2.timestamp" value="1285937176756" /> 
  <property name="p2.compressed" value="true" /> 
  </properties>


Is it possible that the descriptor type something like SVN instead of Local must be?


Thomas Hallgren wrote on Mon, 04 October 2010 06:46

All I'm saying is that you should verify that the URL's you use in the RMAP to reach the repositories in question shows
the expected content in the IDE installer. If they don't, you have little chance of success using the same URL in an
RMAP. From what I recall, the problems occur when using https URL's and not local ones.



Ok, I tried the URL with the IDE installer and it doesn't works.

Unable to read repository at https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/content.xml.
Unable to read repository at https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/Product/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/content.xml.
Remote host closed connection during handshake


Why he search a content.xml, when there the compositeContent.xml is?



Thank you and Cheers,


Cheers,
Markus

[Updated on: Mon, 04 October 2010 12:04]

Report message to a moderator

Re: P2 located in SVN [message #630632 is a reply to message #630613] Mon, 04 October 2010 12:26 Go to previous messageGo to next message
Thomas Hallgren is currently offline Thomas HallgrenFriend
Messages: 3232
Registered: July 2009
Senior Member
On 10/04/2010 01:55 PM, M. Stutz wrote:
> Ok, I tried the URL with the IDE installer and it doesn't works.
>
> Unable to read repository at
> https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/content.xml
>
> Unable to read repository at
> https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/content.xml
>
> Remote host closed connection during handshake
>
>
> Why he search a content.xml, when there the compositeContent.xml is?
>
p2 will search for content.jar, content.xml, compositeContent.jar, compositContent.xml, and site.xml. The message is
misleading, it probably means that it didn't find any of them.

-thomas
Re: P2 located in SVN [message #630633 is a reply to message #630632] Mon, 04 October 2010 12:50 Go to previous messageGo to next message
Henrik Lindberg is currently offline Henrik LindbergFriend
Messages: 2501
Registered: July 2009
Senior Member
I searched for the "closed connection during handshake" problem - and
found this:
Explanation This exception occurs when you enable administrative,
application, and Java 2 security using the LDAP (Windows 2000 Active
Directory) user registry.
Possible causes
The SSL enabled option is checked on the Standalone LDAP registry
configuration panel.
The LDAP port number or host name are wrong. The LDAP server certificate
is wrong or expired on the LDAP server.
The certificate authority (CA) is not imported to WebSphere Application
Server, or it is wrong.
The Secure Sockets Layer (SSL) configuration is wrong.
There is a network problem.

Could that be applicable to your problem?
- henrik
On 10/4/10 2:26 PM, Thomas Hallgren wrote:
> On 10/04/2010 01:55 PM, M. Stutz wrote:
>> Ok, I tried the URL with the IDE installer and it doesn't works.
>>
>> Unable to read repository at
>> https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/content.xml
>>
>>
>> Unable to read repository at
>> https://svn.rowini.net/svnrep/cana/trunk/SE_Implementation/P roduct/p2/com.csg.crs.carat.p2.update/content.xml
>>
>>
>> Remote host closed connection during handshake
>>
>>
>> Why he search a content.xml, when there the compositeContent.xml is?
>>
> p2 will search for content.jar, content.xml, compositeContent.jar,
> compositContent.xml, and site.xml. The message is misleading, it
> probably means that it didn't find any of them.
>
> -thomas
Re: P2 located in SVN [message #630680 is a reply to message #630633] Mon, 04 October 2010 14:38 Go to previous message
Markus Stutz is currently offline Markus StutzFriend
Messages: 22
Registered: September 2010
Location: Switzerland
Junior Member
Henrik Lindberg wrote on Mon, 04 October 2010 08:50
I searched for the "closed connection during handshake" problem - and
found this:
Explanation This exception occurs when you enable administrative,
application, and Java 2 security using the LDAP (Windows 2000 Active
Directory) user registry.
Possible causes
The SSL enabled option is checked on the Standalone LDAP registry
configuration panel.
The LDAP port number or host name are wrong. The LDAP server certificate
is wrong or expired on the LDAP server.
The certificate authority (CA) is not imported to WebSphere Application
Server, or it is wrong.
The Secure Sockets Layer (SSL) configuration is wrong.
There is a network problem.

Could that be applicable to your problem?
- henrik



Yes some thing like this can be applicable. We will try an other way with our p2 repositories. Without a direct connection to the SVN.

Thank you very much for your help,


Cheers,
Markus
Previous Topic:How to debug: "No component XXX is known to Buckminster"?
Next Topic:How to run junit tests on linux?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 05:15:53 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02115 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software