Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » IAM (Eclipse Integration for Apache Maven) » Problems with Maven Eclipse Plugin
Problems with Maven Eclipse Plugin [message #565922] Tue, 13 May 2008 14:58
Harrison Curtis is currently offline Harrison CurtisFriend
Messages: 6
Registered: August 2010
Junior Member
This may be the wrong place to ask this question, if so please advise
where the issue should be reported.

When Eclipse starts up I encounter the following error:
5/12/08 12:11:07 PM MDT: Downloaded [central] ->
5/12/08 12:11:08 PM MDT: Unable to update index for central

However, I have no problem using the same URL in my browser to download

Then when I attempt to build (The POM has an ant generate-sources phase
to generate using JAXB some source) with in Eclipse I get the following
errors reported:

5/12/08 12:28:14 PM MDT: [INFO] Executing tasks
5/12/08 12:28:14 PM MDT: [FATAL ERROR]
org.apache.maven.plugin.antrun.AntRunMojo#execute() caused a linkage
error (java.lang.NoSuchMethodError) and may be out-of-date. Check the
5/12/08 12:28:14 PM MDT: [FATAL ERROR] Plugin realm =
urls[0] =
file:/C:/Documents%20and%20Settings/harrison.curtis/.m2/repo sitory/org/apache/maven/plugins/maven-antrun-plugin/1.1/mave n-antrun-plugin-1.1.jar
urls[1] =
file:/C:/Documents%20and%20Settings/harrison.curtis/.m2/repo sitory/org/codehaus/plexus/plexus-utils/1.1/plexus-utils-1.1 .jar
urls[2] =
file:/C:/Documents%20and%20Settings/harrison.curtis/.m2/repo sitory/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.jar
urls[3] =
file:/C:/Documents%20and%20Settings/harrison.curtis/.m2/repo sitory/ant/ant/1.6.5/ant-1.6.5.jar
urls[4] =
file:/C:/Documents%20and%20Settings/harrison.curtis/.m2/repo sitory/ant/ant-launcher/1.6.5/ant-launcher-1.6.5.jar
5/12/08 12:28:14 PM MDT: [FATAL ERROR] Container realm = plexus.core

5/12/08 12:28:14 PM MDT: ERROR mojo-execute : antrun:run :
org.apache.maven.settings.Settings.setRuntimeInfo(Lorg/apach e/maven/settings/RuntimeInfo;)V
5/12/08 12:28:14 PM MDT: Build error for /SSRListener/pom.xml;
org.apache.maven.settings.Settings.setRuntimeInfo(Lorg/apach e/maven/settings/RuntimeInfo;)V

If I run Maven outside of Eclipse it runs fine with no error. Can
someone suggest what the problem is.
Previous Topic:Re: Adding Lukáš Křečan as a committer on m2eclipse
Next Topic:Problems with Maven Eclipse Plugin
Goto Forum:

Current Time: Sun Nov 29 01:56:25 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01504 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software