Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DSDP - Real-Time Software Components (RTSC) » error when moving from xdc 3.16.x to 3.20.x
error when moving from xdc 3.16.x to 3.20.x [message #559643] Fri, 17 September 2010 13:30 Go to next message
Patrick Geremia is currently offline Patrick GeremiaFriend
Messages: 79
Registered: July 2009
Member
I got the following error when moving from 3_16_04_39 to 3_20_02_59.

line 123 is as follows

116 if (build.hostOSName != "Linux")
117 {
118 var archiveFilter = {
119 moduleName: "ti.wbi.common.basic.filter.Archive",
120 };
121 for each (var profile in ti64.profiles)
122 {
123 profile.filters[profile.filters.length++] = archiveFilter;
124 }
125 for each (var profile in ti64P.profiles)
126 {
127 profile.filters[profile.filters.length++] = archiveFilter;
128 }
129 }

any ideas?

============================================================ ====

#
# making package.mak (because of package.bld) ...
C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/tconf -DXDC_OM1=
-Dxdc.traceEnable= -p C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/jre
-Dxdc.path="M
:/a0919073_edge_access_dev_public_api_a0196927/cixcvrProduct /edge_access/;M:/a0919073_edge_access_dev_public_api_a019692 7/cixcvrCommon/
api/;M:/a0919073_edge_access_dev_public_api_a0196927/cixcvrP roduct/umts_racfl/;C:/TexasInstruments/xdctools_3_16_04_39;C :/CCStudio_v3.3
/bios_5_31_02/xdctools/packages;../../../.."
-Dxdc.root=C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools -Dxdc.hostOS=Windows
-Dconfig.importPath
=" .;M:/a0919073_edge_access_dev_public_api_a0196927/cixcvrProd uct/edge_access/;M:/a0919073_edge_access_dev_public_api_a019 6927/cixcvrCo
mmon/api/;M:/a0919073_edge_access_dev_public_api_a0196927/ci xcvrProduct/umts_racfl/;C:/TexasInstruments/xdctools_3_16_04 _39;C:/CCStudio
_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages;../../../..;C:/CCStudio _v3.3/bios_5_31_02/xdctools;C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xd ctools/etc "
-Dx
dc.bld.targets="" -DTOOLS=
C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages/xdc/bld/bld. js
../config.bld package.bld package.mak
Windows
TI_CGT_DIR: C:/TexasInstruments/c6000_cgt_6_1_16/
TI_BIOS_DIR: C:/CCStudio_v3.3/bios_5_33_06/
TI_6416_CSL_DIR: C:/CCStudio_v3.3/C6000/csl/
TI_6488_CSL_DIR:
C:/CCStudio_v3.3/C6000/csl_c6488_03_03_01_001/C6488/csl_c648 8_03.03.01.001/csl_c6488/
js: "./config.bld", line 123: ti.targets.C64/profiles/'debug': no
property named 'filters'
"C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/include/utils.tci", line 562
"C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/include/utils.tci", line 480

" C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages/xdc/bld/Buil dEnvironment.xs ",
line 105
" C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages/xdc/bld/bld. js ",
line 70
" C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages/xdc/bld/bld. js ",
line 137
js: "./config.bld", line 123: ti.targets.C64/profiles/'debug': no
property named 'filters'
"C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/include/utils.tci", line 562
"C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/include/utils.tci", line 480

" C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages/xdc/bld/Buil dEnvironment.xs ",
line 105
" C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages/xdc/bld/bld. js ",
line 70
" C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages/xdc/bld/bld. js ",
line 137
js: "./config.bld", line 123: exception from uncaught JavaScript throw:
TypeError: Cannot read property "length" from undefined (./conf
ig.bld#123)
"C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/include/utils.tci", line 562
"C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/include/utils.tci", line 480

" C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages/xdc/bld/Buil dEnvironment.xs ",
line 105
" C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages/xdc/bld/bld. js ",
line 70
" C:/CCStudio_v3.3/bios_5_31_02/xdctools/packages/xdc/bld/bld. js ",
line 137
xdctools\gmake.exe: *** [package.mak] Error 2
Re: error when moving from xdc 3.16.x to 3.20.x [message #559729 is a reply to message #559643] Fri, 17 September 2010 17:37 Go to previous messageGo to next message
Sasha Slijepcevic is currently offline Sasha SlijepcevicFriend
Messages: 90
Registered: July 2009
Member
Patrick,
I don't see any reference to 3.20.x in the error message. It seems that you are using XDCtools 1.20 shipped with BIOS 5.31.02. Have you manually replaced the XDCtools version in BIOS 5.31.02? Otherwise, you are using a very old XDCtools release that does not have support for target filters.

Can you tell us more about your setup? Where did you install 3.20.x and how are you pointing to it in your build?
Re: error when moving from xdc 3.16.x to 3.20.x [message #628675 is a reply to message #559729] Thu, 23 September 2010 16:10 Go to previous message
Patrick Geremia is currently offline Patrick GeremiaFriend
Messages: 79
Registered: July 2009
Member
I found my problem. My PATH was referring to BIOS so that the XDC version delivered with that BIOS was used instead of the wanted one.
Previous Topic:DSP Server Wizard
Next Topic:Release notification for XDCtools 3.20.04
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 23 13:43:22 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02523 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software