Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Unable to load newly created plugins(Plugins are not getting loaded after instrumenting with Emma)
Unable to load newly created plugins [message #548857] Fri, 23 July 2010 10:13
Leela  is currently offline Leela Friend
Messages: 10
Registered: June 2010
Junior Member
Hi,.

I am unable to load plugins that are instrumented using Emma.

As classes are referring to emma jar, it was throwing ClassNotFoundException. Hence added emma.jar under runtime folder of each plugin and also added entry in Manifest.mf file under Bundle ClassPath: section.

Now, only few plugins are loaded and other plugins are not able to loaded and throwing exception as

org.osgi.framework.BundleException: The activator com.trapedza.bankfusion.fatomconfig.FatomConfigPlugin for bundle com.trapedza.bankfusion.fatomconfig is invalid
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.load BundleActivator(AbstractBundle.java:141)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleContextImpl.s tart(BundleContextImpl.java:962)
Caused by: java.lang.Error: EMMA: runtime controller could not be started, aborting
at com.vladium.emma.rt.RT.reset(RT.java:233)
at com.vladium.emma.rt.RT.<clinit>(RT.java:540)
at com.trapedza.bankfusion.fatomconfig.FatomConfigPlugin.$VRi(F atomConfigPlugin.java)

Can anyone help me on this???


Previous Topic:Providing more than one TOC Help per Plugin
Next Topic:Unable to load newly created plugins
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 29 02:53:08 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01678 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software