Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » SVN doesn't install properly(SVN installation)
SVN doesn't install properly [message #545712] Thu, 08 July 2010 13:43
No real name is currently offline No real name
Messages: 5
Registered: April 2010
Junior Member
Hi,

I am trying to install SVN so I can connect to my group's code repository. I followed the instructions here

http://127.0.0.1:50306/help/index.jsp?topic=/org.eclipse.tea m.svn.help/gettingStarted/aboutSubversive/install.html

and the installation seemed to progress smoothly. However, the SVN perspective is not listed when I click the menu "Window -> open Perspective".

Before following the instructions in the link above, I went to install new software, added the repository
Galileo - http://download.eclipse.org/releases/galileo
and chose only Subversive SVN Team Provider in the Collaboration selection. I then installed. There was an option in Help when I opened eclipse right after and it asked me to install connectors and I chose one of the connectors that worked with any operating system (not just win32).
So, long story short, I don't know what I am doing...but I think SVN should have shown up in the perspectives by now.
Please help,

Ben
Previous Topic:[Web Service using Web Tools Platform] HELP: error whit WebService wizard
Next Topic:How does eclipse handle multi target projects?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Apr 16 06:55:51 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03322 seconds