Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » MWE2 class path issue(MWE2 uses class path instead of specfified file)
MWE2 class path issue [message #541801] Tue, 22 June 2010 14:54 Go to next message
Bernhard Cygan is currently offline Bernhard CyganFriend
Messages: 12
Registered: July 2009
Location: Berlin
Junior Member
When I try to run a workflow file from a specific location, the location is ignored and instead the workflow/*.mwe2 path is used, meaning that the code will be generated to src-gen instead of /home/...

module workflow.AppScriptTemplateJavaGenerator

import org.eclipse.emf.mwe.utils.*
import de.itemis.xtext.antlr.*

var sourceDir = "src/model"
var targetDir = "/home/somebody/TEST"

var fileEncoding = "Cp1252"

Workflow {

/* .. reader definiton omitted .. */

component = org.eclipse.xpand2.Generator {
metaModel = org.eclipse.xtend.typesystem.emf.EmfRegistryMetaModel {}
expand = "templates::Template::main FOREACH model"
outlet = {
path = targetDir
}
fileEncoding = fileEncoding
}
}

Is this a feature or a bug ? Or do I need to set the specified location targetDir differently ?

Thanks for your time

Bernhard
Re: MWE2 class path issue [message #542327 is a reply to message #541801] Thu, 24 June 2010 14:20 Go to previous messageGo to next message
Sebastian Zarnekow is currently offline Sebastian ZarnekowFriend
Messages: 2938
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Bernhard,

this seems to be a bug. Would you please be so kind and file a ticket
and attach a reproducable example?

Thanks,
Sebastian
--
Need professional support for Eclipse Modeling?
Go visit: http://xtext.itemis.com

Am 22.06.10 16:54, schrieb Bernhard Cygan:
> When I try to run a workflow file from a specific location, the location
> is ignored and instead the workflow/*.mwe2 path is used, meaning that
> the code will be generated to src-gen instead of /home/...
>
> module workflow.AppScriptTemplateJavaGenerator
>
> import org.eclipse.emf.mwe.utils.*
> import de.itemis.xtext.antlr.*
>
> var sourceDir = "src/model"
> var targetDir = "/home/somebody/TEST"
>
> var fileEncoding = "Cp1252"
>
> Workflow {
>
> /* .. reader definiton omitted .. */
>
> component = org.eclipse.xpand2.Generator {
> metaModel = org.eclipse.xtend.typesystem.emf.EmfRegistryMetaModel {}
> expand = "templates::Template::main FOREACH model"
> outlet = {
> path = targetDir
> }
> fileEncoding = fileEncoding
> }
> }
>
> Is this a feature or a bug ? Or do I need to set the specified location
> targetDir differently ?
>
> Thanks for your time
>
> Bernhard
Re: MWE2 class path issue [message #543379 is a reply to message #542327] Tue, 29 June 2010 09:17 Go to previous message
Bernhard Cygan is currently offline Bernhard CyganFriend
Messages: 12
Registered: July 2009
Location: Berlin
Junior Member
see https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=318283
Previous Topic:New styled labels for outlineview and contentassist
Next Topic:How to get a Injector from a xtextdocument
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 25 21:13:15 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01762 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software