Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » eclipse broke (can't open editor)(editor)
eclipse broke (can't open editor) [message #519982] Wed, 10 March 2010 17:02 Go to next message
wwuster is currently offline wwuster
Messages: 9
Registered: July 2009
Junior Member

I'm running eclipse 3.5.1 on Ubuntu 9.10 and trying to use eclipse to write / debug php, c++, and JAVA programs. I was setting up C++ projects and everything seemed OK for a few hours, but the last time I exited eclipse and restarted it I get this message:

Could not open the editor: The editor class could not be instantiated. This usually indicates a missing no-arg constructor or that the editor's class name was mistyped in plugin.xml.

If I open the php perspective and my first php test script it works fine. I just can't seem to open .cpp files any more.

Help, please...

William

Re: eclipse broke (can't open editor) [message #520259 is a reply to message #519982] Thu, 11 March 2010 17:51 Go to previous message
Eric Rizzo is currently offline Eric Rizzo
Messages: 2247
Registered: July 2009
Senior Member
On 3/10/10 12:02 PM, wwuster wrote:
>
> I'm running eclipse 3.5.1 on Ubuntu 9.10 and trying to use eclipse to
> write / debug php, c++, and JAVA programs. I was setting up C++ projects
> and everything seemed OK for a few hours, but the last time I exited
> eclipse and restarted it I get this message:
>
> Could not open the editor: The editor class could not be instantiated.
> This usually indicates a missing no-arg constructor or that the editor's
> class name was mistyped in plugin.xml.
>
> If I open the php perspective and my first php test script it works
> fine. I just can't seem to open .cpp files any more.

First, read the "sticky" topic at the top of this forum group titled
"Linux + Eclipse users, read this!"
If that doesn't help, look in the Error Log view to see if there are any
relevant-looking errors reported there. It might help to clear the log,
then re-start Eclipse to reproduce the problem.
If you can't make sense of what you see in the Error Log, you can post
it here (or portions of it); the .log file lives in the .metadata/
directory under your workspace directory.

Hope this helps,
Eric
Previous Topic:Can't compile - cannot be resolved to a type
Next Topic:Subclipse UTF-8 Question
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 19 02:04:14 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02300 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software